Confidentialitate

Datele Dumneavoastra personale se afla in siguranta la noi!

Prin vizitarea platfomei online www.safetyone.ro si prin completarea de informatii cu caracter personal pe site-ul nostru, va exprimati acordul cu practicile descrise in politica firmei.

Safety One Pro Srl  ia toate masurile tehnice si organizatorice adecvate pentru protejarea datelor cu caracter personal impotriva distrugerii accidentale sau ilegale, pierderii, modificarii, dezvaluirii sau accesului neautorizat.
 
1. Utilizatorii care au acces la baza de date a informatiilor cu caracter personal sunt doar salariatii  societatii, fiecare dintre acestia acceseaza baza de date cu propriul nume de cont si parola . Toti utilizatorii sunt obligati sa pastreze confidentialitatea datelor la care au acces, iar la fiecare terminare de sesiune in baza de date vor inchide sesiunea. In cazul in care unul sau mai multi utilizatori sunt revocati din diverse motive conturile de acces se suspenda automat.
 
2. Utilizatorii acceseaza datele cu caracter personal numai pentru indeplinirea atributiilor de serviciu.
 
3. Computerele de la care se acceseaza baza de date a informatiilor cu caracter personal sunt parolate, au implementate solutii de protectie antivirus, antispam si firewall updatate la zi.
 
4. Imprimarea datelor cu caracter personal se realizeaza numai de catre utilizatorii autorizati pentru aceasta operatiune si numai in scopuri cerute de legile in vigoare.
 
Revizuirea Politicii de Confidentialitate
 
Safety One Pro Srl, în calitate de autor/ proprietar/ administrator al website-ului safetyone.ro poate, in orice moment si fara notificare prealabila, sa revizuiasca Politica de Confidentialitate prin actualizarea ei. Asadar, aveti obligatia, periodic, sa vizitati aceste pagini in vederea luarii la cunostinta a noutatilor aparute in cuprinsul sau.
 

Safety One ProS.R.L. este inscrisa in registrul de date cu caracter personal sub nr. 0016773 din 09.07.2015  la AUTORITATEA NATIONALA DE SUPRAVEGHERE A PRELUCRARII DATELOR CU CARACTER PERSONAL.

Protejarea informatiilor privind tranzactiile Dvs.

Protectia datelor Dvs. personale este o prioritate pentru noi. La safetyone.ro utilizam tehnologia de varf in industria software, pentru a proteja datele Dvs.

Toate datele cu caracter personal pe care ni le furnizati (de exemplu, numele, adresa, informatii financiare) sunt procesate convertindu-le intr-un cod care poate fi transferat on line in conditii de siguranta. Aceste informatii nu pot fi interceptate si citite de catre persoane neautorizate in timpul transferului de date pe internet.

Cum vom colecta si utiliza informatiile Dvs.

Cand plasati o comanda sau utilizati orice aplicatie online pe site-ul nostru, ne furnizati detalii personale cum ar fi numele, adresa, adresa de e-mail, numarul de telefon si alte informatii financiare.

Noi strangem aceste informatii pentru a ne permite sa procesam optim solicitarea Dvs. Informatiile relevante vor fi apoi utilizate de noi si de agentii nostri pentru a va oferi serviciile solicitate si pentru a comunica cu Dvs. cu privire la orice aspect referitor la prestarea de servicii in general. Luati la cunostinta ca putem folosi aceste informatii pentru intocmirea unor studii de piata impreuna cu o agentie specializata.

Putem combina, de asemenea, informatiile descrise anterior cu indicatori statistici in scopul monitorizarii gradului de utilizare al site-ului pentru a ne ajuta in imbunatatirea serviciilor oferite de catre noi. In acest proces e posibil sa furnizam anumite informatii catre o terta parte. Aceste informatii nu vor include date care pot fi utilizate pentru a identifica o anumita persoana ci vor avea un caracter general.

Ne-am putea dori, de asemenea, sa va oferim informatii despre anumite caracteristici speciale ale site-ului nostru sau orice alte servicii sau produse care credem ca v-ar putea fi de interes. Daca nu mai doriti sa primiti aceste informatii, va rugam sa folositi formularul din cadrul sectiunii "Newsletter".

In urma acestui demers datele Dvs. vor fi sterse incepand cu urmatoarea corespondenta . Va rugam sa retineti ca fiecare serie de corespondenta este pregatita in avans si este posibil sa primiti in continuare cateva informatii/oferte inainte ca cererea dumneavoastra sa poata fi operata.

Daca oricare dintre datele pe care ni le-ati furnizat au suferit schimbari in timp, de exemplu, daca va schimbati adresa de email, numele sau numarul de telefon, va rugam sa ne notificati aceasta utilizand formularul din cadrul sectiunii "Newsletter".

SafetyOne

Opiniile Dvs cu privire la website si Politica de Confidentialitate sunt binevenite. Daca doriti sa ne contactati cu orice intrebari, sugestii sau comentarii va rugam sa trimiteti un eMail pe adresa sales@safetyone.ro.

SafetyOne se angajeaza sa va asigure cea mai sigura modalitate de a face cumparaturi online.

Viziteaza site-ul Safetyone.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping.