Informatii importante despre Comanda Online

Informatii importante despre Comanda Online

Gasiti produsele cautate de Dvs :

Exista pe site peste 1700 produse din care puteti alege. Pentru a gasi mai usor produsele pe care le cautati, faceti click pe una din optiunile din partea de sus a ecranului pentru categoria de produse cautata. Aceasta actiune va desfasura in partea stanga a ecranului o serie de categorii de produse cu subcategoriile aferente. In continuare, faceti click pe orice subcategorie de produse si va vor fi prezentate produsele cu optiunile de culoare, dimensiune, pret individual sau functie de cantitate. Pentru a finaliza selectati optiunile dorite si apoi faceti click pe optiunea "Adauga in Cos".

Aveti nevoie de ajutor in cautarea produselor ?

Faceti click pe optiunea "Cauta in Site", tastati un nume/cod de produs sau detalii despre produs pe care le cunoasteti. SafetyOne Online va va oferi instant o selectie de propuneri de produse care se potrivesc cel mai bine criteriilor de cautare introduse de Dvs.

Comanda

Dupa ce ati selectat toate produsele de care aveti nevoie si le-ati adaugat in cosul de cumparaturi, faceti click pe optiunea "Mergeti la Cosul de Cumparaturi", acum puteti vedea exact ceea ce veti comanda. Puteti modifica in continuare cantitatea, chiar sa stergeti din produse, daca doriti. Odata ce cosul dumneavoastra de cumparaturi este verificat faceti click pe optiunea "Finalizeaza Comanda".

Trimiterea comenzii

Odata ce comanda Dvs. a fost finalizata vi se va cere sa completati detalii cum ar fi: datele societatii, numele Dvs., adresa de livrare, sa alegeti metoda de plata si sa activati sau nu optiunea de personalizare a produselor. Dupa ce finalizati aceste detalii , faceti click pe "Trimite Comanda". Comanda Dvs. va fi apoi procesata si un e-mail cu mesajul "Tranzactia Dvs a fost Confirmata" va fi trimis catre Dvs. Functie de optiunile bifate in comanda, veti fi sau nu contactat de un Agent SafetyOne.

Detalii modalitati de plata

Modalitatile de plata acceptate de SafetOne sunt : ramburs numerar prin Cont Colector, OP in avans sau Bilet la Ordin cu termen scadent de 30 de zile. Ultima optiune este posibila numai dupa incheierea unui contract, caz in care veti fi contactat de un Agent SafetyOne.

Cosul de cumparaturi

Continutul cosului de cumparaturi poate fi verificat in orice moment. Puteti finaliza comanda sau sterge oricare dintre produsele marcate. Comanda va fi trimisa la noi cand apasati: "Trimite Comanda".

Intoarcerea la "Prima Pagina”

Puteti reveni oricand la Prima Pagina, facand click pe pictograma "Acasa", sau pur si simplu faceti click pe logo-ul SafetyOne. Aici, de asemenea, puteti citi Termenii si Conditiile noastre.

Contact

Aici veti gasi toate detaliile referitoare la cum putem fi contactati.

Termeni si Conditii

Aici, puteti citi Termenii si Conditiile noastre.

Comandati GRATUIT catalogul nostru de produse

Pur si simplu faceti click pe optiunea "Catalog" si completati detaliile. Cel mai recent catalog va fi trimis catre Dvs. in 1-2 zile lucratoare.

Preturi

Preturile afisate pe site sunt nete. Taxa de livrare (pentru comenzi de valoare sub 2.000 lei+ TVA) si TVA-ul vor fi adaugate ulterior. Ofertele noastre sunt valabile si se adreseaza oricarei ramuri industriale sau profesii, atat pentru autoritatile publice cat si pentru sectorul privat. SafetyOne vinde si catre persoane fizice.

Informatii legate de interfata browserului

Va rugam sa va asigurati ca ati activat “JAVA script-ul”. Imposibilitatea de a face acest lucru poate duce la probleme de vizualizare si completare a cosul dumneavoastra de cumparaturi. Va invitam sa va bucurati de placerea de a face cumparaturi la www.safetyone.ro fara sa va faceti griji din cauza "pop-up-urilor" sau a virusilor datorita platformei de operare in siguranta. In cazul in care aveti intrebari sau sugestii , va rugam sa ni le comunicati via eMail catre info@safetyone.ro

SafetyOne
/