Companie

Companie

SafetyOne este o afacere de familie cu sediul in Constanta, Romania, specializata in furnizarea de echipamente de protectie individuala, imbracaminte si incaltaminte de lucru si echipamente tehnice persoanelor fizice si companiilor de pe teritoriul Romaniei si din Europa. Ne mandrim cu distinctia de distribuitor Gold Portwest pe Romania.

Infiintata in anul 2012, SafetyOne are peste 9 de experienta aprofundata in furnizarea de echipamente de siguranta, cu prezenta online inca din anul 2013.

Produsele noastre variaza de la protectie specializata si echipamente de protectie individuala specifice industriei pana la imbracaminte si echipamente de protectie pentru constructii. De-a lungul anilor, SafetyOne a oferit multor companii - atat mari, cat si mici - imbracaminte de lucru si echipamente de siguranta personalizate special pentru nevoile lor.

Ne mandrim cu capacitatea de a oferi o gama larga de echipamente de protectie personala (EIP) conforme cu industria, impreuna cu un serviciu de asistenta excelent.

Gama noastra de produse include solutii de siguranta specializata pentru protectia respiratorie, protectia capului, protectia ochilor, protectia urechilor, protectia mainilor si protectia chimica. In mod similar, furnizam o gama de alte produse si servicii, inclusiv solutii tehnice pentru protectia impotriva caderii, controlul lichidelor, prim ajutor si delimitare si semnalizare.

Gama noastra de imbracaminte si incaltaminte de protectie este extrem de variata, si este formata din produse de cea mai inalta calitate de la cei mai renumiti producatori pe piata de profil: Portwest, Qualitex, Falk&Ross, MALFINI, Base sau Mendi.

In plus, oferim si servicii de personalizare pentru imbracamintea de lucru prin diferite tehnici, precum: broderie, serigrafie sau transfer termic. Suntem mereu fiabili, flexibili, ne putem adapta la cerintele unice ale clientilor nostri si oferim mereu solutii avantajoase.

 

Succesul remarcabil in afaceri este intotdeauna rezultatul muncii de echipa!

Business-ul SafetyOne este in acest moment asigurat de o echipa tanara de 25 de angajati, reuniti sub acelasi acoperis, sediul propriu de 1000 mp: biroul de vanzari, showroom-ul, depozitul si atelierul de productie, asigurand o mai buna comunicare intre toti angajatii nostri.

 

SIGURANTA, EXCELENTA, INTEGRITATE SI DEZVOLTARE

Acestea sunt valorile noastre fundamentale care ne sustin viziunea, care reflecta ceea ce apreciaza compania noastra si care sunt incorporate in tot ceea ce facem.

 

Echipa SafetyOne

SafetyOne
/