Blog Viitorul hainelor de lucru arata si se simte fenomenal – la job si in timpul liber

Viitorul hainelor de lucru arata si se simte fenomenal – la job si in timpul liber

De peste 70 de ani, Portwest construieste o tendinta in industria imbracamintei de lucru, oferind in acest moment clientilor din peste 130 de tari haine de lucru confectionate cu ajutorul unor procese tehnologice, inovatoare si de inalta calitate, imbracaminte de lucru conceputa sa fie durabila, rezistenta si sa arate bine atat la serviciu, cat si in timpul liber. In esenta, colectiile Portwest de imbracaminte de lucru din ultimii ani pun accent pe articole durabile, in stiluri moderne si sportive care pot fi folosite cu succes atat la locul de munca, ca echipament de protectie, dar si pentru petrecerea timpului liber.

Modelele versatile de ultima generatie sunt extrem de atractive pentru lucratorul modern, deoarece permit trecerea cu usurinta de la tinuta de lucru la tinuta pentru timpul liber. Imbracaminte de lucru moderna, fara a aduce atingere calitatii si sigurantei.

Una dintre cele mai "in tendinte" si inovatoare game Portwest de imbracaminte de lucru, este colectia DX4™ - haine de lucru care combina tesaturi elastice de inalta performanta si de cea mai buna calitate, cu design-uri uimitoare in trend pentru a crea stiluri care permit lucratorului modern o tranzitie usoara si completa de la locul de munca la petrecerea timpului liber.

Definita de atentia deosebita acordata detaliilor in proiectare, aceasta colectie tehnica de imbracaminte de lucru combina toate caracteristicile si tehnicile necesare pentru a asigura functionalitate si performante deosebite in medii profesionale de lucru, in timp ce materialele de inalta calitate si design-ul de ultima generatie care foloseste cusaturi contrastante asigura faptul ca articolele de imbracaminte vor arata fantastic purtate in timpul liber.

DX4™ este cea mai dinamica colectie de imbracaminte de lucru marca Portwest de pana acum. Combinatia dintre caracteristicile tehnice impuse de imbracamintea de lucru de ultima generatie si inovatiile inteligente dezvoltate de inginerii Portwest, asigura purtatorului maximum de functionalitate si stil.

Hainele de lucru din aceasta colectie combina tesaturi flexibile "stretch" de inalta performanta cu panouri robuste pentru a oferi o libertate de miscare de neegalat si o flexibilitate superioara. Testeaza-ti limitele cu cea mai dinamica si moderna colectie de imbracaminte de lucru. Daca te gandesti sa imbini hainele de lucru cu o tinuta pentru timpul liber, modelele din colectia DX4™ sunt perfecte pentru tine.

Si de ce nu, economiseste bani cu o imbracaminte de lucru care imbina stilul practic si functional cu un design revolutionar si modern, pentru a-ti oferi tot ce ai nevoie de la ambele stiluri: caracteristici si inovatii tehnice pentru performanta maxima la locul de munca, si stiluri in trend, care te vor face remarcat in timpul liber.

Colectia DX4™ de la Portwest, te asteapta pe SafetyOne cu modele de geci, pantaloni, tricouri, pantaloni scurti, hanorace si salopete.  Arati spectaculos, simti confortul, experimentezi libertatea de miscare de neegalat.

SafetyOne
/