Blog Vestele HiVis de siguranta pentru copii - un element esential pentru activitatile in aer liber

Vestele HiVis de siguranta pentru copii - un element esential pentru activitatile in aer liber

Fara indoiala, copiii sunt segmentul cel mai vulnerabil al oricarei societati, avand nevoie de ingrijire si atentie tot timpul si mai ales atunci cand sunt in aer liber.

Cand vine vorba de siguranta copiilor, vestele de siguranta HiVis sunt considerate un element esential al protocolului de siguranta. Purtarea vestelor Hivis este foarte incurajata peste tot in lume. Mai mult, in multe sisteme de invatamant din intreaga lume, acestea chiar fac parte integranta din uniforma scolara.

Care sunt beneficiile purtarii vestelor HiVis de copii in aer liber?

Vestele de siguranta cu inalta vizibilitate reduc considerabil riscul ca un copil sa se piarda de grup sau de parinti. Materialul reflectorizant al vestelor HiVis este colorat in nuante neon stralucitoare care sunt fluorescente in natura. Atunci cand este expus la lumina, materialul reflectorizant straluceste puternic, permitand parintilor sau supraveghetorilor sa localizeze copilul cu usurinta intr-o multime. Purtarea vestelor de siguranta de catre copii este de un real ajutor in timpul excursiilor scolare sau activitatilor extrascolare, permitand cadrelor didactice sa organizeze, supravegheze si sa identifice copiii mai cu usurinta.

Vestele reflectorizante asigura siguranta rutiera a copilului. Toti parintii isi doresc ca ai lor copii sa invete fericiti la scoala si apoi sa se intoarca in siguranta acasa. Din pacate, cele mai multe accidente de circulatie in special pentru elevii din ciclul primar si gimnazial, au avut loc in timpul drumului catre sau dinspre scoala. Vestele Hivis ajuta in acest sens, intrucat maresc vizibilitatea copilului in timpul traversarii strazii sau atunci cand copilul stationeaza sau merge pe marginea unui drum. Copiii care poarta veste HiVis de protectie pentru copii sunt vizibili pentru soferii din trafic de la o distanta mai mare si acestia pot incetini sau lua alte masuri pentru a preveni accidentele. Vestele HiVis sunt extrem de importante pentru copiii care circula singuri pe timp de noapte sau in medii intunecate.

Vestele HiVis de siguranta pentru copii sunt ideale pentru practicarea sporturilor in aer liber. Purtarea vestelor HiVis actioneaza ca un scut de protectie pentru activitatile in aer liber, eliberand parintii de stres in timp ce copiii lor se pot juca si participa la activitati in aer liber. Activitatile sportive si recreative in natura trebuie sa fie distractive dar sigure in acelasi timp. Drumetiile, ciclismul, alergatul, mai toate activitatile in natura implica un grad de risc. Vestele HiVis de siguranta sunt de un real ajutor in astfel de situatii. Aceste veste de siguranta protejeaza copiii si de conditiile meteorologice, intrucat tesatura din care sunt confectionate este impermeabila.

Vestele HiVis de siguranta pentru copii sunt usor de utilizat. Deschiderea frontala cu scai este extrem de facila si le permite copiilor sa se imbrace si dezbrace singuri, fiind ideala pentru excursii scolare si activitati extrascolare in aer liber unde este necesara protectia Hi-Vis. Materialul din care sunt confectionate vestele reflectorizante este foarte usor fiind confortabile de purtat de catre copii. Tesatura vestelor HiVis este si respirabila, fiind adecvata pentru purtare si in timpul verii sau in medii calde.

Cel mai bun mod de a incuraja copiii sa poarte veste HiVis de siguranta, este ca adultii din viata lor sa fie un exemplu pentru ei in acest sens. Pretuiti viata si siguranta si invatati-va si copiii sa faca asta, prin purtarea vestelor de protectie HiVis atunci cand acestea sunt necesare.

Mai multe modele de veste HiVis de siguranta gasiti aici: https://www.safetyone.ro/produse/inalta-vizibilitate/veste?sort=.  

SafetyOne
/