Blog Vesta de lucru – tranzitia de la imbracamintea de lucru de iarna catre cea de primavara / vara

Vesta de lucru – tranzitia de la imbracamintea de lucru de iarna catre cea de primavara / vara

Vesta este articolul de imbracaminte perfect pentru tranzitia frig/cald sau cald/frig dintre anotimpuri, oferind acel strat suplimentar de caldura, fara a limita flexibilitatea si libertatea de miscare atat de necesare pentru orice lucrator la locul de munca.

Vestele de lucru sunt o aditie versatila pentru orice garderoba de lucru. Sunt in general usoare si concepute cu design simplu si functional, scopul lor general fiind acela de a mentine o temperatura corporala confortabila pentru a ajuta lucratorul sa-si faca treaba.

Vestele pot fi fabricate din aproape orice material. Cu toate acestea, pentru mediul de lucru in aer liber, fleece-ul sau materialele tehnice sunt in general utilizate pentru a mentine focusul pe caldura si performanta la nivel inalt.

Potrivita pentru o varietate de conditii si suficient de flexibila pentru a fi combinata cu multe alte articole de îmbracaminte de lucru, vesta un strat ideal pentru orice mediu de lucru, atat la exterior cat si la interior.  

Exista numeroase beneficii pentru purtarea vestelor de lucru. Iata cateva exemple mai jos:

  • Libertate de miscare

Desi calendaristic primavara este in toi, termometrul nu este inca foarte prietenos cu noi. Vremea de afara este perfecta pentru purtarea vestelor. Ne ofera acel plus de caldura de care avem nevoie pentru confortul corpului, fara restrictionarea miscarilor bratelor. Libertarea de miscare oferita de purtarea unei veste ajuta lucratorul sa-si desfasoare activitatile zilnice nestingherit.

  • Temperatura corpului este echilibrata

Vestele sunt un strat eficient si usor de îmbracaminte, care mentin caldura corpului. Sunt respirabile, asa ca purtarea prelungita nu induce purtatorului o stare de sufocare.

  • Extra buzunare

Este un fapt cunoscut ca buzunarele nu sunt nicioadata suficiente pentru un muncitor, iar o caracteristica comuna a vestelor de lucru, este ca sunt prevazute cu buzunare multiple. In functie de model, sunt veste care au pana la 5-6 buzunare care ofera spatiu amplu de depozitare pentru lucrurile tale personale sau pentru unelte.

  • Vizibilitate crescuta

Vestele de uz general prevazute cu insertii de banda reflectorizanta sunt perfecte ca strat suplimentar de îmbracaminte de lucru pentru a asigura vizibilitate imbunatatita in orice moment al zilei.

Viziteaza SafetyOne.ro si exploreaza gama noastra de veste de lucru pentru a-ti alege modelul favorit de care ai nevoie pentru a te mentine cald, confortabil si protejat la locul de munca pana cand vara isi va face simtita prezenta. 

SafetyOne
/