Blog Top 5 cele mai durabile jachete de lucru HiVis disponibile pe SafetyOne

Top 5 cele mai durabile jachete de lucru HiVis disponibile pe SafetyOne

In materie de design, orice producator poate face o jacheta HiVis care sa arate bine. Dar nu aspectul este cel mai important atunci cand vine vorba de protectie, nu? Atunci cand iti pui jacheta reflectorizanta la treaba, sa arati bine nu te va ajuta prea mult, nu-i asa? Decat daca design-ul face o combinatie buna cu o constructie de calitate care sa-l sustina. Si atunci cand depinzi de jacheta de lucru pentru protectie de inalta vizibilitate, cu siguranta sacrificarea sigurantei nu este o optiune.

Daca mediul tau de lucru implica munca fizica grea, in conditii de frig si de umezeala, ai nevoie de o jacheta de inalta vizibilitate, care sa reziste si sa iti ofere protectie chiar si pe vreme aspra de iarna. Despre asta este articolul de azi: despre cele mai durabile 5 modele de jachete de siguranta HiVis disponibile pe SafetyOne, care te vor ajuta sa intampini cu zambetul pe buze chiar si cele mai grele conditii meteo.

Dar mai intai, cateva cuvinte despre cum alegem cele mai rezistente jachete de protectie HiVis.

Ce face o jacheta de protectie sa fie rezistenta si durabila?

Exista vreun secret care face o jacheta de protectie sa fie cu adevarat robusta? Desi nu este vorba de un secret in adevaratul sens al cuvantului, secretul este ca trebuie sa stii la ce sa fii atent atunci cand esti in cautarea unei jachete de lucru care sa iti ofere valoare si calitate excelenta, si anume:

Materialul: nu va multumiti cu orice tesatura. Tesaturile precum bumbacul greu, simplu si amestecurile de poliester ripstop sunt cea mai buna alegere pentru jachetele de lucru, de preferinta cu un rating denier (unitatea de masura care masoare grosimea fibrelor individuale dintr-un material) de cel putin 300.

Constructia: Constructia de calitate este un factor de extrema importanta cand vine vorba de imbracaminte de lucru sau imbracaminte de protectie. Cusaturile intarite sunt o necesitate pentru a face fata uzurii zilnice a muncii fizice - e o mare diferenta intre o jacheta care se destrama dupa un an si una care rezista sezon dupa sezon, spalare dupa spalare, nu-i asa?

Captuseala: Alegeti o jacheta cu captuseala multistratificata pentru a va bucura de confort termic in zilele reci. In general, captuseala sintetica este superioara captuselii din puf pentru jachetele de lucru, deoarece functioneaza mai bine in conditii umede.

Impermeabilitatea: Majoritatea jachetelor de lucru robuste au o anumita rezistenta la apa incorporata, adesea prin intermediul cusaturilor sigilate. Daca lucrati la exterior, in conditii precum ploaie sau zapada, asigurati-va ca alegeti o jacheta care este complet impermeabila, nu doar rezistenta la apa. Asta inseamna ca jacheta trebuie sa fie construita cu un finisaj extrem de rezistent la apa, care sa respinga apa de pe suprafata materialului.

Vizibilitatea ridicata: pe majoritatea santierelor de lucru, o jacheta cu protectie de inalta vizibilitate este cruciala pentru a fi mereu vizibil pentru operatorii de vehicule si pentru ceilalti prezenti pe santier. Cititi despre standardul ANSI 107 si asigurati-va ca jacheta HiVis pe care urmeaza sa o achizitionati are nivelul de vizibilitate adecvat pentru locul de munca.

Iata si topul nostru cu cele mai rezistente jachete din gama HiVis disponibila pe SafetyOne.ro:

1. Portwest - Jacheta Traffic HiVis 7in1 – o jacheta extrem de robusta, respirabila, inovatoare si adaptabila pentru orice situatie. Poate fi purtata in 7 moduri!

2. Portwest - Jacheta HiVis Contrast Trafic 7in1 – o jacheta functionala care ofera sapte combinatii de purtare, certificata la cele mai inalte standarde de impermeabilitate si respirabilitate.

3. Portwest - Jacheta Bicolora Sealtex™ Ultra – o jacheta de o calitate excelenta, dintr-un material care ofera o combinatie de neegalat de respirabilitate, impermeabilitate si protectie la vant.

4. Portwest  - Jacheta de iarna Vision HiVis – o jacheta de iarna stilata si functionala din noua colectie PW3 Hi-Vis, construita din tesatura tehnica 300D Oxford cu strat de PU rezistent la pete.

5. Portwest  - Jacheta Trafic Respirabila HiVis (Interactiva) - O jacheta interactiva de inalta calitate poate fi combinata cu fleeceul din aceeasi gama (Fleece HIVis Mesh - Captusit).

SafetyOne
/