Blog 🎁 Ti-am pregatit o surpriza!

🎁 Ti-am pregatit o surpriza!

Suntem mandri si entuziasmati sa anuntam ca incepand de azi, site-ul SafetyOne.ro iti ofera un nou design modern, functionalitati imbunatatite si acces usor la informatii esentiale despre produsele si serviciile oferite de SafetyOne - distribuitorul tau nr. 1 de echipamente, imbracaminte si incaltaminte de protectie.

Am pus intotdeauna accent pe clientii nostri, incercand mereu sa oferim o experienta de navigare cat mai usoara si placuta prin site-ul nostru, astfel incat noul design este curat si ofera un sistem de navigare intuitiv si consistent la nivel de site, cu functionalitati de meniu imbunatatite care conduc rapid la cele mai relevante produse in functie de specificatiile clientului. Sistemul imbunatatit de filtrare a produselor din orice categorie si subcategorie, in functie de cerinte specifice precum: gen, material, culoare, marime, captusit/necaptusit, maneca lunga/scurta, producator sau livrare, te ajuta sa ajungi foarte rapid la produsele de care ai nevoie, scutindu-te de cautarile anevoioase prin toate paginile de produse.

Unul dintre avantajele noului design este o mai buna vedere de ansamblu a produsului prin prezentarea a 2 poze tip slide si afisarea numarului de culori disponibile pentru a-ti face o idee mai clara despre un anumit produs, fara a fi nevoie sa faci click pe produs daca nu il consideri relevant pentru tine.

De asemenea, noul nostru site este complet adaptabil pe dispozitivele mobile, iar paginile site-ului web sunt usor de navigat folosind o gama larga de browsere web si dispozitive portabile.

 

Produse HoReCa la SafetyOne.ro

Noul design SafetyOne vine la pachet si cu o gama mai bogata de produse HORECA, si cu cea mai dinamica colectie de haine de munca marca Portwest – colectia DX4™, care combina tesaturile elastice „stretch” de inalta performanta cu panouri robuste din tesatura Oxford, pentru a oferi o usurinta de miscare de neegalat si o flexibilitate superioara. Testeaza-ti limitele cu cea mai dinamica colectie de imbracaminte de lucru pentru lucratorul modern, disponibila acum pe SafetyOne.ro!

 

Gama de incaltaminte de protectie BASE

Te invitam sa descoperi si gama de incaltaminte de protectie de top BASE, care combina tehnologii de ultima generatie pentru a oferi performanta economica prin incaltaminte de cea mai buna calitate, care ofera protectie si confort la cel mai inalt nivel pentru lunga durata. Descopera acum colectia noastra cu 100+ modele de incaltaminte Base!

 

Stoc Permanent pe SafetyOne.ro

Am adaugat de asemenea o categorie noua – 24/7, unde vei gasi produse aflate in stoc, disponibile cu livrare in 24 de ore.

 

Business-ul SafetyOne a crescut de la an la an, astfel ca odata cu noul design al site-ului web, ne-am mutat si intr-un sediu nou de 1000mp, locatie proprie, reunind sub acelasi acoperis intreaga echipa SafetyOne: biroul de vanzari, showroom-ul, depozitul si atelierul de productie, asigurand o mai buna comunicare intre toti angajatii nostri.

SafetyOne
/