Blog Tehnologia Dry’n Air® - confortul suprem pentru picioarele tale

Tehnologia Dry’n Air® - confortul suprem pentru picioarele tale

Ideala pentru cei care isi petrec toata ziua in picioare, incalmintea de lucru cu tehnologia Dry’n Air de la Base Protection duce confortul la un alt nivel, datorita capacitatiii de termoreglare prin circulatia aerului in interiorul pantofului, aceasta fiind una dintre cele mai importante caracteristici pentru o incaltaminte de lucru profesionala.

Base Protection proiecteaza pantofi respirabili, datorita brantului Dry’n Air, un sistem patentat de inginerii sai pentru a obtine circulatia aerului in interiorul pantofului. Acest sistem de termoreglare poate fi integrat in talpa (colectia Platinum) sau in brantul anatomic detasabil.

Tehnologia Dry’n Air imbunatateste calitatea transpiratiei si mentine piciorul uscat chiar si in conditii de temperaturi foarte ridicate sau stres, factor care poate duce la cresterea cantitatii de transpiratie in corp.

Cum functioneaza?

  • Aerul proaspat patrunde la laba piciorului prin intermediul brantului

  • In timpul mersului, presiunea acumulata in zona calcaiului impinge aerul inainte, captand umiditatea

  • Aerul umed si cald este impins in sus, disipand căldura

  • Secretul consta intr-un sistem de canale si orificii mereu libere, intr-un brant ergonomic capabil sa ridice piciorul deasupra marginii talpii si sa distribuie in mod egal greutatea, favorizand circulatia aerului intre picior si talpa, obtinand astfel maximum de respirabilitate si picioare mereu uscate

Tehnologia Dry’n Air “impinge” umezeala generata de transpiratie afara din incaltaminte, imbunatatind microclimatul intern si bunastarea picioarelor, care se mentin uscate si fresh chiar si in conditii de temperaturi foarte ridicate.

Performanta ridicata a pantofilor respirabili Base Protection este completata de un design modern, fiind ideali de purtat chiar si in afara orelor de lucru.

Tot ce e mai bun pentru siguranta si bunastarea picioarelor tale, gasesti pe SafetyOne.ro. Pentru picioare uscate si confortabile chiar si pe parcursul intregii zile, incearca incaltamintea de lucru Base Protection care ofera picioarelor tale maximum de respirabilitate si proprietati antibacteriale si antimiros.

SafetyOne
/