Blog Tehnici de personalizare produse

Tehnici de personalizare produse

Personalizarea uniformelor angajaților cu embleme personalizate și broderii este modalitatea perfectă de a personaliza uniformele pentru angajați, etalând în același timp brand-ul dvs. și afișând o imagine șlefuită a afacerii dvs.

Uniforma pentru angajați este începutul perfect pentru a adăuga un mijloc suplimentar de consistență pentru brandul dumneavoastră. Utilizând embleme personalizate pe cămășile/tricourile/bluzoanele, puloverele/salopetele/combinezoanele, jachetele, etc. angajaților dvs., puteți stabili o prezență repetitivă a siglei afacerii dvs., care va lăsa o impresie de durată printre clienții dvs.

Păstrați o imagine profesională cu uniforme personalizate

Uniformele personalizate permit brandului dvs. să-și mențină o imagine profesională și sunt un instrument util în creșterea recunoașterii brandului dvs. pe piață. De asemenea, ele pot contribui la îmbunătățirea loialității clienților și la încurajarea muncii în echipă. Fie că este vorba de personalizare prin broderie sau prin serigrafie, SafetyOne.ro poate crea uniforme personalizate pentru compania sau echipa dvs.

Uniforme personalizate pentru angajați

Cea mai simplă modalitate de a afișa cea mai bună imagine a companiei dvs., este de a echipa angajații în uniforme profesionale care să trimită mesajul potrivit. Îmbrăcămintea personalizată a angajaților arată clienților dvs. cât de serioși sunteți cu privire la produsele și serviciile dvs. și acționează ca o extensie a campaniei dvs. de marketing. Echiparea personalului dvs. cu uniforme personalizate va aduce beneficii campaniei dvs. în mai multe moduri, indiferent de domeniul de activitate sau de industrie. De la cămăși, pulovere și tricouri la combinezoane și geci, SafetyOne.ro poate oferi companiei dvs. un aspect profesional, mărind totodată gradul de conștientizare a brandului dvs.

Metode de personalizare utilizate de SafetyOne

Broderie, Serigrafie sau Transfer Termic ?

Ce tip de personalizare se pretează cel mai bine pentru uniforma companiei dvs.?

Descriem mai jos metodele de personalizare practicate de noi:

Serigrafie

Acest tip de personalizare este recomandat pentru toate timpurile de țesături, cu mențiunea că pentru articole din fâs peliculizat prețurile cresc cu 25%. Se pot printa logo-uri individuale si fonturi. Serviciul de serigrafie pentru șepci se poate realiza doar pentru modelele cu 5 panele (fără cusătură frontală).

Cantitatea minimă pe comandă este de 25 bucăți. Prețuri mai mici pentru comenzi de volum, cu mențiunea că șepcile si tricourile NU se aduna pentru obținerea unei cantități mai mari, pretabilă pentru reducere!

Dimensiune maximă standard 30x30 cm (pentru dimensiuni mai mari, apar modificări de preț).

Transfer termic

Personalizarea prin transfer termic este potrivita pentru aproape orice suprafață. Puteți personaliza uniforma companiei cu numele sau logo-ul companiei prin transfer termic. Pot fi printate logo-uri și fonturi individuale. Printr-un reflectorizant și printul la calitate fotografică sunt de asemenea disponibile. Comanda pentru personalizare prin transfer termic nu are limită de cantitate.

Broderie

Personalizarea prin broderie se adresează celor care doresc un rezultat cu aspect sofisticat, dar în același timp durabil și rezistent. Se percepe o taxă de proiectare broderie doar pentru prima comandă. Comanda pentru personalizare prin broderie nu are limită de cantitate, iar prețurile diferă în funcție de cerințe: cu cât proiectul este mai complex (ex. mai multe dimensiuni pentru același proiect (spate, piept, pieptar cu același logo) cu atât prețul va crește față de proiectele simple.

Dacă sunteți în dubii și nu știți ce tip de personalizare se potrivește nevoilor dvs., echipa SafetyOne.ro vă poate consilia cu privire la alegerea unei anumite tehnici de personalizare, design, cantitate si preț. Vom fi bucuroși sa răspundem la orice întrebare privind personalizarea uniformelor dvs.

Apelați cu încredere linia telefonică gratuită la nr. 0800 800 047!

 

SafetyOne
/