Blog Salopeta de inalta vizibilitate - Contrast

Salopeta de inalta vizibilitate - Contrast

Este mai important ca niciodata ca muncitorii sa fie asigurati la locul de munca din punct de vedere al echipamentelor de protectie. Joburile care presupun lucrul in conditii de iluminare slaba si vreme nefavorabila necesita imbracaminte de protectie reflectorizanta. Imbracamintea de inalta vizibilitate, intalnita cel mai des sub denumirea de Hi Vis sau Hi Viz, este conceputa pentru a oferi toate conditiile de siguranta presupuse de un astfel de job.

Salopeta Contrast – Captusita - EN471 clasa 2:2, EN343 clasa 3:1

Standardul EN471 specifica cerintele pentru imbracamintea de protectie capabila de a semnala vizual prezenta muncitorului, menita sa ofere vizibilitate muncitorului in conditii periculoase, in orice conditii de iluminare pe timp de zi si sub luminile farurilor pe timp de noapte.

Cerintele de performanta sunt incluse pentru culoare si retroreflexie, precum si pentru suprafetele minime si pentru amplasarea materialelor reflectorizante pe imbracamintea de protectie. De asemenea, standardul specifica metodele de testare pentru imbracamintea profesionala de inalta vizibilitate.

Clasa 2 : 2 – nivel intermediar de protectie. Exemple: salopete pieptar, veste. Sunt concepute cu insertii de 0.5m2 material fluorescent si 0.13m2 material de reflexie.

Imbracamintea de protectie certificata in conformitate cu standardul EN343, protejeaza impotriva precipitatiilor sub forma de ploaie sau zapada, ceata si umiditate la sol. Imbracamintea si cusaturile sunt testate pentru rezistenta la apa, dar si pentru rezistivitatea la vaporii de apa.

Imbracamintea este clasificata in conformitate cu proprietatile pentru rezistenta la apa, iar rezultatul testului la rezistivitatea la vaporii de apa decide timpul de lucru al articolului de imbracaminte.

Salopeta Contrast – Captusita GO RT 3279 – Produs in conformitate cu Standardul Industriei Feroviare pentru Vizibilitate Inalta.

Proprietati si caracteristici:big_s489

  • Material: 100% Poliester, Fibra Oxford 300D, strat superior din poliuretan rezistent la pete;
  • Captuseala: Nailon 60g / Captuseala vatuita matlasata, 170g;
  • Betelie elastic;
  • Buzunar aplicat pe piept pentru telefonul mobil;
  • Cusaturi impermeabile;
  • Fermoar pentru ajustare pantalon

 

Vizitati www.safetyone.ro pentru mai multe produse in aceasta gama de imbracaminte de protectie.

SafetyOne
/