Blog Portwest - lideri pe piata de echipamente de protectie

Portwest - lideri pe piata de echipamente de protectie

distribuitor-produse-portwestCerintele privind protectia si siguranta la locul de munca sunt din ce in ce mai stricte, punandu-se foarte mare accent pe imbracamintea si incaltamintea de protectie specifice mediului de lucru in care un muncitor isi desfasoara activitatea.

Era si firesc ca vor aparea pe piata foarte multi producatori, pentru a acoperi cererea de astfel de echipamente de protectie personala.

Asa cum reiese chiar din denumire:  imbracaminte si incaltaminte de protectie, protectia personala la locul de munca este un lucru foarte serios, astfel ca produsele din aceasta categorie trebuie sa fie intotdeauna in conformitate cu standardele in vigoare, trebuie sa fie fabricate din cele mai bune si rezistente materiale si tesaturi si cu cea mai mare atentie la detalii. Pana la urma, o casca de protectie ne poate salva viata nu?

Liderii pe piata de profil, sunt cei de la Portwest, care inca din 1904, au stabilit cele mai inalte standarde de calitate si profesionalism, garantand intotdeauna produse de calitate si conforme cu cele mai noi standarde europene privind siguranta. Portwest proiecteaza si fabrica imbracaminte de protectie, incaltaminte de protectie si echipamente de protectie personala, punand la dispozitia clientilor o gama foarte variata de articole de imbracaminte si accesorii pentru industria petrolului si a gazelor, inclusiv costume de pompier.

Portwest se mandreste cu o retea excelenta de distribuitori in toata lumea si cu un inventar de peste 1000 de linii individuale de produse, putand fi descrisa ca un „magazin generalist” unde poti gasi absolut tot ceea ce ai nevoie in materie protectie personala la locul de munca.

produse

Fiind in permanenta in contact cu clientii si cerintele acestora, Portwest reuseste sa-si imbunatateasca încontinuu produsele, materialele, oferind clientilor noi modele, materiale noi, precum si noi functii de protectie.

Cu siguranta Portwest poate fi descrisa ca unica dvs. sursa de produse de protectie personala: de la bocanci si cizme de protectie, costume impermeabile si de pompier, la casti si masti de protectie, antifoane, etc. Produsele Portwest sunt fabricate din cele mai bune si de calitate materiale cu functie de protectie, si sunt testate independent pentru a stabili daca indeplinesc toate cerintele si conditiile pentru scopul pentru care au fost fabricate. Cele mai recente progrese tehnologice sunt incorporate in procesul de fabricatie, pentru ca rezultatul finit sa fie un produs de o calitate exceptionala, cu cele mai inalte standarde de siguranta.

Produsele Portwest se gasesc si pe piata de profil din Romania prin intermediul Safety One care importa si distribuie o gama numeroasa si variata de produse Portwest.

Vizitati www.safetyone.ro pentru gama completa de produse.

SafetyOne
/