Blog 5 Piese esentiale pentru iarna

5 Piese esentiale pentru iarna

Iarna se grabeste sa-si intre in drepturi, ceea ce inseamna ca este timpul sa incepi sa te gandesti la hainele de lucru esentiale pentru sezonul rece. Indiferent de domeniul in care lucrezi, trebuie sa te asiguri ca ai un echipament de lucru care este compus din haine de protectie care iti asigura confortul termic si iti mentin corpul cald si uscat pe tot parcursul iernii, chiar daca lucrezi toata ziua la exterior, expus capriciilor vremii nefavorabile.

SafetyOne, distribuitorul tau nr. 1 de haine de lucru si incaltaminte de protectie iti propune mai jos cateva articole esentiale pentru imbracamintea de lucru de iarna pe care trebuie le pui neaparat in cosul tau de cumparaturi:

Jacheta Bomber

Poate fi o sarcina destul de dificila sa alegi o geaca de iarna buna avand in vedere "marea" de optiuni existenta pe piata. Dar este extrem de important sa gasesti o jacheta de iarna certificata, care sa respecte standardele de protectie pentru vreme rece si care sa se potriveasca nevoilor tale specifice. Exista multe tipuri diferite de jachete din care poti alege, dar daca doresti ceva care sa iti tina de cald toata iarna, SafetyOne iti recomanda o jacheta cu captuseala matlasata completa, cum ar fi Jacheta Bomber Iona Lite de la Portwest. Aceasta este o jacheta tip bomber durabila si impermeabila, cu cusaturi termosudate care nu permit patrunderea apei, oferindu-ti astfel o protectie de cea mai buna calitate. Captuseala matlasata iti va tine cald in orele lungi de lucru in aer liber, in timp ce banda reflectorizanta cu care este accesorizata aceasta jacheta iti va creste vizibilitatea in orice conditii de lucru.

Combinezon de iarna

Una dintre cele mai grozave optiuni in materie de imbracaminte de iarna pentru munca, este un combinezon de iarna. Combinezonul este imbracamintea care acopera intreg corpul, de la gat pana la picioare, creand o bariera impotriva frigului si permitandu-ti sa te misti in voie la job, fara sa fii nevoit sa iti asezi mereu hainele dupa diferite tipuri de activitati. Combinezoanele de munca sunt de asemenea si foarte utile si potrivite pentru mai toate activitatile, fiind prevazute cu multe buzunare multifunctionale pentru unelte si obiectele tale personale. Daca iti doresti combinezoane de iarna la cele mai inalte standarde de protectie, SafetyOne iti ofera o selectie grozava, printre care acest Combinezon de iarna PW3 Hi-Vis de la Portwest, un combinezon premium de iarna care combina protectia totala cu un design de ultima ora. Caracteristicile cheie ale acestui combinezon sunt captuseala moale Insulatex extrem de groasa pentru protectie termica maxima, fermoarele laterale extra lungi pentru imbracare usoara, banda reflectorizanta pentru vizibilitate crescuta, cusaturile sigilate care previn penetrarea apei, invelisul rezistent la pete si 8 buzunare functionale pentru depozitare sigura.

Cizme impermeabile

Unul dintre cele mai importante articole pentru echipamentul de protectie pentru iarna este o pereche buna de cizme protectie. O pereche buna de cizme de protectie care respecta standardele de protectie sunt esentiale pentru a a-ti mentine picioarele calde, uscate si confortabile in timpul lunilor de iarna. Exista multe stiluri diferite de cizme pe piata din care puteti alege, DAR o pereche de cizme rezistente la apa sunt un must-have pentru muncitori in timpul iernii. Alegeti o pereche cu talpa antiderapanta, cum ar fi aceste Cizme Neptune Rigger S5 CI Steelite™ de la Portwest. Concepute pentru a-ti mentine picioarele calde si uscate indiferent de vreme, aceste cizme sunt fabricate din PVC si compusi de nitril, fiind astfel total impermeabile. Sunt usor de incaltat datorita gaicilor din laterale, si sunt prevazute cu captuseala de blana pentru extra caldura si confort.

Protectie termica pentru maini

Protectia mainilor impotriva frigului este esentiala iarna la locul de munca. Pur si simplu nu poti permite sa-ti inghete mainile si sa iti pierzi abilitatile motorii, riscand astfel accidente si raniri. In acelasi timp, ai nevoie sa poti lucra cu un anumit nivel de dexteritate si sensibilitate pentru a-ti indeplini sarcinile de lucru corect. Astfel, ai nevoie de manusi de protectie special concepute pentru utilizare in medii reci si extrem de reci. SafetyOne iti propune aceste Manusi Arctic Winter, care iti ofera protectie impotriva frigului conductiv pana la -50 si rezistenta crescuta la abraziune si rupere. Captuseala dubla retine caldura datorita izolarii imbunatatite.

Accesorii de iarna pentru protectia capului: caciuli si cagule

Chiar daca esti imbracat si incaltat corespunzator pentru iarna, daca nu ai o protectie adecvata si pentru zona cap-gat, poti pierde aprox. 10% din caldura corporala. Evita acest disconfort termic purtand o protectie pentru cap din fleece, precum acest model disponibil pe SafetyOne - Caciula Reversibila Hi-Vis Beanie cu captuseala interioara moale Insulatex care ofera caldura si confort. Fleece-ul este una dintre cele mai bune optiuni pentru sezonul rece, intrucat chiar si atunci cand se uda, isi mentine proprietatile termice. Cagula din fleece este de asemenea o piesa esentiala pentru protectia capului si fetei in conditii de vreme extrem de rece. Oferind caldura si confort, aceasta piesa de protectie este si foarte usoara.

 

Pe SafetyOne.ro iti oferim o selectie mare si variata de imbracaminte de lucru de iarna si incaltaminte de protectie de iarna, pentru a se potrivi nevoilor tale specifice. Gasesti la noi pe site modele variate de jachete de iarna, combinezoane, salopete cu pieptar, manusi, accesorii de iarna, bocanci de protectie de iarna - o gama completa de protectie, pentru ca tu sa faci fata cu brio provocarilor vremii reci.

SafetyOne
/