Blog In curand pe SafetyOne: stiluri noi si elegante de la Karlowski pentru industria HORECA

In curand pe SafetyOne: stiluri noi si elegante de la Karlowski pentru industria HORECA

Numele "Karlowski" isi are fundatia pe generatii intregi de articole de imbracaminte valoroase, de marca, care vizeaza industria hoteliera si gastronomica.

Indiferent ca vorbim de gastronomie profesionala, bucataria "Haute Cuisine" internationala, bucatari ambitiosi care gatesc ca hobby, rebeli ai bucatariilor, profesionisti din domeniul medical sau ingrijirii sau lucratorii din domeniul cosmeticii si wellness-ului - Karlowski Fashion asigura imbracamintea de lucru potrivita pentru orice ocazie.

Karlowsky Fashion a fost intotdeauna unul dintre cei mai importanti "jucatori" internationali din industria imbracamintei de lucru. Ajunsa la a cincea generatie, aceasta companie de familie lucreaza inca cu aceeasi pasiune inalta si nu si-a pierdut acel "simt" de neegalat de a imbina cele mai noi tendinte in moda cu functionalitatea maxima. Tinand pasul cu tehnologia si dezvoltarile din industrie, acest producator traditional din inima Germaniei este un pionier in domeniul sustenabilitatii. Premiat cu certificate internationale, brandul Karlowsky dezvolta imbracaminte de lucru in conformitate cu cele mai stricte criterii sociale si ecologice.

Valorile de baza ale brandului Karlowski in care cred cu tarie de peste 130 de ani si in baza carora produc imbracaminte de lucru cu pasiune sunt:

  • cele mai inalte standarde de calitate in fiecare detaliu
  • curaj pentru inovatie
  • siguranta pentru om si mediu

Asa cum declara chiar conducerea brand-ului Karlowski, scopul lor este de a imbunatati continuu sustenabilitatea produselor lor. Obiectivul pe termen lung este de a deveni unul dintre cele mai sustenabile marci de imbracaminte din industrie. In acest scop, Karlowski detine deja cateva certificari, precum:

  • Eticheta Green Button - Benefic pentru om, Benefic pentru natura. Butonul Verde este o eticheta de certificare administrata de guvern pentru produse textile fabricate in mod sustenabil.
  • Certificarea GOTS - Karlowsky Fashion este certificata cu simbolul global al productiei ecologice si responsabile din punct de vedere social a materialelor textile.
  • Certificarea OEKO-TEX® STANDARD 100 - multe dintre produsele Karlowski au trecut prin acest sistem de testare si certificare standardizat la nivel global. Textilele sunt testate pentru substante interzise si substante periculoase pentru sanatate pentru a se asigura ca produsele indeplinesc toate cerintele ecologice.
  • Certificarea GRS -  Karlowski Fashion este certificata conform standardului global de reciclare, un standard de produs care urmareste si verifica procentul de materiale reciclate dintr-un produs final.

Stiluri noi pentru anul 2022

Noile modele de imbracaminte de lucru sunt inovatoare si durabile. Colectiile Karlowski 2022 contin noutati elegante pentru gastronomie si industria hoteliera si articole de imbracaminte de lucru cool si functionala pentru medicina, ingrijire, wellness si cosmetica.

SafetyOne, distribuitor produse Karlowski, pregateste o colectie vasta de articole de imbracaminte de lucru si accesorii pentru industria Horeca, disponibile intr-o varietate de culori, marimi si stiluri. Fiti cu ochii pe noi pentru a va bucura de modele noi, unice si avangardiste.

SafetyOne
/