Blog Pregatiti-va de toamna cu jachetele Softshell

Pregatiti-va de toamna cu jachetele Softshell

Softshell este un material miraculos: fiind rezistent la apa si vânt, respirabil și elastic, nu este de mirare că această țesătură funcțională și numeroasele sale proprietăți durabile sunt foarte populare pentru jachete. Magazinul online Safetyone.ro comercializeaza jachete softshell pentru bărbați si dama in variante diferite și pentru o varietate de utilizări.

Dar sa vedem mai exact ce este softshell?

Softshell vine de la engl. Soft (moale, delicat) si a fost conceput ca o alternativa pentru cele trei straturi tradiționale care definesc îmbrăcămintea outdoor (asa numita hardshell): lenjerie termoactivă, strat izolant (de exemplu un polar), jachetă cu membrană.

Tehnologia Softshell este o țesătură funcțională realizată din straturi de membrană laminată. Straturile de membrană conferă jachetelor softshell proprietățile perfecte pentru diferite utilizări în exterior și interior, fiind perfecte pentru majoritatea conditiilor climatice. Stratul exterior este hidrofug și rezistent la vânt, iar interiorul păstrează caldura, este respirabil și transportă simultan umezeala către exterior, totul pentru confortul sporit al celui care o poarta. Stratul exterior este extrem de robust și rezistent, dar și foarte elastic. Acest lucru face ca jacheta Softshell sa fie ideală pentru diferite activitati sportive, precum ciclism, jogging, sau trekking, dar si pentru acțiuni tangibile la locul de muncă!

Spre deosebire de jachetele convenționale, o jachetă softshell nu are căptușeală, ci este confectionata prin lipirea a două straturi de țesătură.

Softshell-ul a fost conceput ca raspuns la nevoia clientilor de a umple golurile dintre un fleece - care oferă rezistență mai mică la apă și mai putina protecție împotriva vântului, și o jachetă impermeabilă, care nu ofera la fel de multa elasticitate.

Cum alegem corect produsele cu Softshell?

Softshell-urile variază în ceea ce privește rezistența la vânt si izolația, deci este important să stabiliți care va fi cel mai potrivit pentru dvs. in functie de mediul sau activitatea pentru care alegeti softshell-ul.

Dacă doriti un softshell pentru un climat mai rece, atunci ar fi bine sa optati pentru o jachetă Softshell care este prevazuta cu un strat subțire de fleece din poliester, dar rețineți că acest strat suplimentar ar putea afecta mobilitatea.

 

 

Jacheta Softshell gama DX4

Softshell proiectat cu o precizie revoluționară, rezistentă la apă și rezistență la vânt. Designul sportiv include o prelungire in zona spatelui, manșete ajustabile, decorații reflectorizante și buzunare multiple securizate pentru o amplă stocare. O alegere ideală pentru lucrătorul modern. Material: 92% poliester, 8% elastan, laminat la 100% poliester Micro Polar Fleece 310g. Tesatura captuseala: 100% Plasa Poliester 165g

Vezi produsul in magazinul nostru online

 

 

 

Jacheta HiVis Softshell (3L)

oferind versatilitate si functionalitate, acest model de Softshell ofera o acoperire completa. Atunci cand e purtata cu manecile detasate, aveti la dispozitie o vesta care va apara de frig. Material: 94% Poliester, 6% Spandex, 160 g / 100% Fleece Micro Polar, 150g 310g

Vezi produsul in magazinul nostru online

 

 

 

Jacheta de Dama Charlotte Softshell (2L)

Softshell in 2 straturi, cu design elegant, conceput pentru femei. Rezistent la vant si rezistenta usoara la ploaie. Material: 94% Poliester, 6% Spandex, Fleece Micro Polar Softshell 100% Poliester 320g

Vezi produsul in magazinul nostru online

 

Intra pe SafetyOne.ro si alege din numeroasele noastre modele de jachete Softshell, disponibile in diferite culori, marimi si caracteristici pentru utilizari diferite si variate. La noi sigur vei gasi produsul potrivit pentru tine:

SafetyOne
/