Blog Gama de echipamente BizTex de la Portwest

Gama de echipamente BizTex de la Portwest

Gama de echipamente de protectie Biztex® marca Portwest a fost conceputa pentru a oferi protectie impotriva unei game variate de pericole si riscuri: protectie chimica, , protectie electricitate statica, protectie particule nucleare, protectie agenti infectiosi, protectie particole uscate, protectie caldura si flacari, protectie substante lichide chimice.

Testarea si certificarea gamei BizTex

Toate articolele de imbracaminte de protectie sub titlul de PPE (Echipament Personal de Protectie) sunt controlate in Europa in conformitate cu Directiva CE 89/686 / EEC.

Certificari: EN13982-1, EN13034, EN1149-1, EN14126, EN1073-2, EN14605

Combinezoane de protectie marca BixTex: protectie puternica la preturi competitive

Gama Portwest de imbracaminte de protectie ofera tesaturi de inalta tehnologie la preturi competitive. Combinezoanele de protectie BizTex sunt o gama de marca in industria de profil de articole cu ciclu de viata limitat, certificate de cele mai stricte standarde internationale.

 

Materiale BizTex

BizTex SMS

Constructie integrata din trei straturi de polipropilena - Filat/Suflat/Filat (SMS) - ofera o bariera respirabila. Material robust cu proprietati antistatice.

Acest material trilaminat ofera rezistenta ridicata rupere si duritate. Ofera o bariera impotriva lichidelor si particulelor, pentru a proteja lucratorul, fara a diminua mobilitatea si confortul.

Articolele d imbracaminte fabricate din acest material sunt rezistente si durabile, oferind in acelasi timp confort remarcabil, respirabilitate si moliciune.

Domenii de aplicare: constructii, mentenanta, farmaceutica.

Combinezon BizTex SMS cu Guler 5/6

Acest combinezon actioneaza ca un filtru pentru a mentine particulele mici. Caracteristicile includ talie, mansete si glezne elastice. Acest costum ofera o adaptare stransa cu o rezistenta sporita si rezistenta la rupere.

Detalii suplimentare si pret aici

combinezon-biztez-sms

BizTex Micro

Acest material consta dintr-un strat de polipropilena pe care este aplicata o folie laminata microporoasa de polietilena (PP/PE). Stratul exterior al materialului previne trecerea moleculelor de lichid inspre interior, dar permite moleculelor de vapori care se acumuleaza sa treaca afara. Aceasta caracteristica se numeste respirabilitate, asigurand purtatorului confortul necesar. Caracteristica aditionala a acestui material consta intr-un strat antistatic care ofera protectie impotriva acumularilor electrostatice.

Domenii de aplicare: farmaceutica, medicina, servicii publice.

Combinezon BizTex Microporos 4/5/6

Combinezonul Microporus ofera protectie sporita impotriva pulberilor agentilor biologici. Carateristici: scamosare redusa, cusaturi lipite, design ergonomic pentru miscare libera, confort si respirabilitate.

Detalii suplimentare si pret aici

combinezon-biztex-microporos

BizTex FR

Tesatura SMS ignifuga este o constructie integrata din trei straturi de polipropilena similara cu BizTex SMS.

Constructia trilaminata ofera rezistenta sporita la rupere si duritate. Actioneaza ca o bariera impotriva lichidelor si particulelor.

Materialul este tratat cu un strat rezistent la foc care este conform cu EN 14116. Aceasta combinatie de proprietati are o importanta potentiala evidenta in orice aplicatie in care este necesara protectia impotriva stropirii cu lichide chimice, dar in care contactul cu focul.

Domenii de utilizare: minerit, industrie electronica, industrie petroliera si petrochimica.

Combinezon BizTex SMS 5/6 FR

Acest combinezon actioneaza ca un filtru pentru a mentine particulele mici. Caracteristicile includ talie, mansete si glezne elastice. Acest costum ofera o adaptare stransa cu o rezistenta sporita si rezistenta la rupere.

Detalii suplimentare si pret aici

combinezon-biztez-sms
SafetyOne
/