Blog Ghidul bocancilor de lucru

Ghidul bocancilor de lucru

Bocancii de protectie sunt o parte importanta a unui echipament de protectie adecvat. Bocancii de protectie sunt un instrument de productivitate, o masura pentru siguranta la locul de munca si un mecanism de sprijin, toate la un loc. Cei mai buni bocanci de protectie iti ofera suport pentru zilele lungi la job si protectie impotriva pericolului/riscului implicat de jobul tau.

Cum arata deci bocancii de protectie "perfecti"?

  • Sunt conceputi pentru a minimiza alunecarile, impiedicarile si cazaturile
  • Sunt usori pentru a permite libertatea de miscare
  • Sunt prevazuti cu protectie rezistenta pentru degete: bombeul de protectie
  • Design-ul lor iti ofera suportul corect pentru intreg corpul
  • Sunt confortabili pentru a reduce tensiunile si durerea

Orice lucrator isi doreste sa isi protejeze cat mai bine picioarele de orice riscuri care ar putea duce la accidentari si chiar leziuni serioase. Siguranta trebuie sa fie intotdeauna pe primul loc: esti sanatos – muncesti – esti productiv! Este deci clar ca atat angajatii cat si angajatorii cauta cele mai durabile si de calitate modele de bocanci de protectie. Cum stim ca am gasit perechea adecvata?

Iata cateva aspect pe care trebuie sa le cunosti cand alegi incaltamintea de protectie

Materialul: pielea de inalta calitate va rezista nailonului in majoritatea condițiilor de lucru

Protectia degetelor: bombeul din otel ofera protectie exceptionala; bombeul din compozit este usor si izolator

Talpa exterioara: talpile din TPU sunt adecvate pentru majoritatea industriilor, in timp ce talpile din nitril ofera o protecție mai mare împotriva temperaturilor foarte ridicate

Inaltimea: opteaza pentru bocanci de lucru sau bocanci de protectie care ofera protectie pentru glezne, dar care sa ofere in același timp flexibilitatea de miscare cu usurinta; nu alege niciodata incaltamintea rigida, nu vei avea parte de confort nici pe perioade scurte de timp.

Design: asigura-te ca bocancii de lucru si de protectie sunt facuti pentru a se potrivi picioarelor tale; de ex., multe modele de bocanci de lucru pentru femei nu sunt conceputi folosind un calapod adevarat pentru femei

Greutate: bocancii de lucru si de protectie ușori reduc oboseala, riscul de accidentare și de efort în timp

Confort: bocancii de lucru si de protectie de inalta calitate se muleaza pe piciorul tau si sustin sanatatea intregului corp

Standarde: si nu in ultimul rand, bocancii de protectie trebuie sa respecte toate standardele de siguranta aplicabile, si sa fie special conceputi pentru a asigura cele mai inalte niveluri de protectie in orice mediu de lucru si in conditii de confort.

O pereche de bocanci de lucru sau bocanci de protectie adecvati, reprezinta o investitie in sanatatea, siguranta si productivitatea ta. Asa ca daca a sosit momentul sa faci o investitie intr-o pereche noua, nu arunca banii pe acelasi model de bocanci standard (daca acesta este cazul)! Fa-ti temele bine cu ajutorul acestui mic ghid, si opteaza pentru incaltaminte de protectie corecta, de calitate, de la producatori de top in domeniu.

Te asteptam pe SafetyOne sa iti gasesti perechea! Rasfoieste toate modele noastre de incaltaminte de lucru si de protectie pentru a gasi stilul, inaltimea peste glezna, caracteristicile de siguranta si accesoriile de care ai nevoie pentru a excela in fiecare zi la job.

SafetyOne
/