Blog Gama Portwest de imbracaminte de lucru pentru industria Horeca

Gama Portwest de imbracaminte de lucru pentru industria Horeca

O mancare buna incepe cu o igiena buna si imbracamintea de lucru potrivita. Incepand cu lucrul in bucatarie si pana la linii de productie, SafetyOne va ofera imbracaminte de lucru pentru bucatari, de la jachete, tunici, sorturi, pantaloni si pana la bandane, bonete, sepci si batice, de la producatori cu renume in productia de echipamente si imbracaminte de protectie Horeca.

Portwest este unul dintre producatorii de top de imbracaminte de protectie pentru industria alimentara si Horeca.

Gama Portwest de articole de imbracaminte creata pentru industria alimentara a fost dezvoltata pentru a satisface cerintele stricte ale mediului de preparare a alimentelor si de catering. Articolele de imbracaminte au un design optimizat si nu necesita efort la intretinere pentru o ingrijire usoara. Rezistenta si functionala, gama Horeca de la Portwest este alegerea perfecta pentru profesionistii pretentiosi si moderni.

Kingsmill™ este o tesatura tehnica dezvoltata si construita de Portwest dupa o specificatie inalta si este alegerea ideala pentru imbracamintea de protectie pentru bucatari. Este compusa din 65% poliester si 35% bumbac si este disponibila in patru variante de greutati: 300g, 245g, 210g si 190g. Aceasta tesatura garanteaza performante ridicate si confort maxim. Imbracamintea pentru bucatari fabricata din tesatura Kingsmill, o tesatura diagonala durabila si rezistenta, cu retentie excelenta a culorii, rezistenta la tractiune si la rupere, precum si o rezistenta ridicata la pilling. Firele sunt toate filate pe ringuri, cu bumbac pieptanat din fibre lungi foarte placut la atingere si confortabil. Materialul nu se strange pentru a-si pastra forma dupa spalari multiple.

Portwest produce imbracaminte pentru bucatari de aproape 100 de ani. In ziua de azi, imbracamintea pentru catering sau bucatarie este conceputa pentru a fi usoara, folosind un strat finish de teflon sau Texpel pentru a proteja de pete, precum sortul Portwest S894, care se bucura de caracteristici precum rezistenta la pete, respinge uleiurile, apa si murdaria. Pe SafetyOne.ro veti descoperi numeroase modele de sorturi pentru bucatari si industria Horeca. Viziteaza-ne si alege-ti modelul favorit.

Jacheta de bucatari Suffolk Portwest C833 este un model foarte popular printre bucatari, fiind perfecta pentru bucatariile moderne. Oferind libertate de miscare si o inchidere facila cu capse, acest model ofera un look modern si te mentine fresh pe parcursul intregii zile. In plus, este foarte usor de asortat cu modelele de pantaloni pentru bucatari marca Portwest disponibile de site-ul nostru, SafetyOne.ro. Noi va propunem unul dintre favoritii nostri, modelul S068 Pantalon Bucatar Harrow, disponibil in doua imprimeuri: tabla de sah si pepit, pentru un look modern completat de maximum de functionalitate si confort.

Descopera colectia noastra de imbracaminte pentru bucatari marca Portwest, si convinge-te de calitatea inalta a acestor produse.

SafetyOne
/