Blog Gama de protectie pentru ochi marca Portwest

Gama de protectie pentru ochi marca Portwest

Gama de echipamente de protectie pentru ochi de la Portwest include ochelari – tehnici, sport, clasici si viziere de protectie special concepute pentru protectia ochilor de diferitele pericole ce pot aparea in timpul activitatilor de lucru.

Toate echipamentele de protectie personala pentru ochi de la Portwest, fie ca este vorba de ochelari de protectie tehnici sau clasici, sunt prevazute cu lentile certificate pentru a bloca 99% din razele UV daunatoare, fiind un atu pentru sanatatea ochilor si a pielii. In plus, lentilele utilizate pentru gama Portwest de protectia a ochilor sunt de asemenea tratate pentru a fi rezistente la zgarieturi, ceea ce prelungeste durata de viata a ochelarilor, prin pastrarea lentilei intacte pentru mai mult timp. In ceea ce priveste rama, Portwest se asigura ca ochelarii lor sunt confortabili de purtat si ca prezinta un risc mic de a aluneca de pe fata in timp ce sunt purtati. Aceasta caracteristica se datoreaza extremitatilor moi si puntii nazale din cauciuc cu care sunt prevazuti ochelarii.

Modelele tehnice de ochelari de protectie de la Portwest, precum ochelarii Sport Atena PS05, includ un strat anti-aburire care impiedica incetosarea lentilei pentru o performanta mai buna la locul de munca. Exista situatii la locul de munca, cand pur si simplu nu iti permiti sa ai vederea blocata sau incetosata nici macar o fractiune de secunda, pentru ca aceste secunde pot face diferenta intre viata si moarte, sau pot duce la accidente de munca grave. Tratamentul anti-aburire al lentilei, minimizeaza riscurile de accidentare la locul de munca datorita obstructionarii vederii.

Ochelarii de protectie Portwest vin intr-o varietate larga de stiluri care variaza intre aspectul modern si cel clasic, fiecare model fiind construit cu lentile sport cu o rezistenta specifica. Ochelarii precum ochelarii de protectie PS18 Polar Star au lentile polarizate, care sunt o alegere populara atunci cand vine vorba de ochelari, deoarece reduc efectul de orbire provocat de suprafetele reflectorizante, fapt care, la randul sau, reduce oboseala ochilor si imbunatateste vizibilitatea culorilor. Ochelarii de protectie cu lentila polarizata asigura o protectie excelenta a ochilor in cazul lucratorilor care sunt in preajma apei toata ziua, din cauza stralucirii extreme pe care o poate produce suprafata apei.

Modelele de ochelari de protectie tehnici au un aspect mai putin casual fata de ochelarii de soare cu protectie, dar acest lucru se datoreaza pericolelor pe care trebuie sa le infrunte si gradului de protectie pe care trebuie sa il ofere lucratorului.

Asigurand o mai buna fixare pe fata datorita curelelor reglabile sau elastice, ochelarii de protectie Portwest sunt construiti cu lentile exceptionale care asigura o rezistenta si capacitati impresionante, unele modele putand chiar fi purtate peste ochelarii de vedere fara a crea vreun impediment.

Un exemplu de protectie pentru ochi absolut impresionanta, sunt ochelarii de protectie Impervious PS29. Fabricati 100% fara metale, lentilele acestor ochelari sunt tratate cu un invelis inovator oleofobic si care respinde murdaria, mentinand lentilele curate si campul vizual intact, pentru o performanta de lucru imbunatatita. Puternici si robusti, cu vedere panoramica excelenta si spuma interioara moale pentru confort sporit, ochelarii de protectie Impervious sunt prevazuti cu un invelis anti zgarieturi pentru extra durabilitate si protectie suplimentara impotriva socurilor.

Ochelarii tehnici PW25 Ochelari Ultra Vista Unvented asigura o protectie specifica impotriva particulelor de praf, gazului si stropilor de lichide. De asemenea, exceleaza la rezistenta la impacturi puternice si in urma testelor s-a demonstrat ca rezista la temperaturi extreme cuprinse intre –5°C si +55°C.

Indiferent de nevoi si cerintele de siguranta impuse de mediul de lucru, poti fi sigur ca vei gasi la SafetyOne protectia pentru ochi de care ai nevoie si in care poti avea incredere pentru siguranta si sanatatea ochilor.

SafetyOne
/