Blog Fleece-ul - un MUST HAVE pentru zilele reci la job

Fleece-ul - un MUST HAVE pentru zilele reci la job

Oferind o gama larga de culori si dimensiuni, exista o mare varietate de jachete fleece din care sa alegi. Jachetele din fleece ofera caracteristici precum material respirabil, buzunare multiple si izolatie impotriva frigului, fiind o piesa esentiala pentru zilele reci.

Jachetele fleece sunt ideale atunci cand ai nevoie de o jacheta usoara si calda in lunile de tranzitie, cand vremea este foarte schimbatoare. Acest tip de jacheta este minunata pentru diminetile reci, dar este potrivita si ca strat suplimentar izolant pe sub geaca de lucru.

Modelele noastre de jachete fleece sunt respirabile, confectionate din materiale respirabile absorbitoare de transpiratie pentru a pastra corpul cald, uscat si racoros, au finisaj antiscamosare pentru a-si pastra aspectul ca nou dupa mai multe spalari si purtari, iar unele modele ofera protectie impotriva vantului, in timp ce modelele de jachete fleece captusite iti ofera extra caldura si confort atunci cand lucrezi pe vreme nefavorabila, pentru a asigura un confort termic excelent.

Sortimentul de jachete fleece de la SafetyOne ofera mai multe modele care se potrivesc diferitelor situatii de lucru. Pe langa confortul termic pe care il ofera, jachetele noastre de inalta calitate sunt echipate cu mai multe detalii functionale: multiple buzunare practice, precum buzunare aplicate pe piept, buzunare frontale sau buzunare interne care te vor ajuta sa iti tii la indemana obiectele personale, telefonul si uneltele de lucru.

Pentru a oferi cel mai mare confort si cea mai buna potrivire, jachetele noastre fleece au design ergonomic. Manecile sunt concepute ergonomic pentru a urma miscarile naturale ale bratelor si ofera o mare libertate de miscare, pentru ca tu sa poti lucra confortabil si nestingherit.

SafetyOne cauta intotdeauna sa ofere clientilor cele mai calitative si in tendinte echipamente de protectie, de la cei mai renumiti producatori in domeniu. Astfel, jachetele noastre fleece provin de la brand-uri cu renume, precum Portwest sau Qualitex. Toate modelele noastre sunt extrem de confortabile la purtare fiind confectionate din materiale moi si izolante.

Jachetele fleece disponibile pe SafetyOne vin intr-o varietate de culori si combinatii de culori pentru un plus de stil. In plus, exista modele disponibile care permit posibilitatea de imprimare pentru personalizare, pentru ca tu si echipa ta sa aratati ca niste profesionisti la locul de munca.

Pe SafetyOne iti oferim o colectie completa de jachete fleece care sa iti tina cald si sa te fereasca de frig atunci cand esti la job.
 

SafetyOne
/