Blog Echipament adecvat pentru lucrul in conditii de iarna

Echipament adecvat pentru lucrul in conditii de iarna

Imbracamintea de exterior precum jachete, gecile si salopetele/combinezoanele nu trebuie doar sa protejeze lucratorii de frig. Trebuie de asemenea sa fie concepute astfel incat sa permita flexibilitate si libertate de miscare, astfel incat lucratorii sa-si poata indeplini cu usurinta sarcinile la locul de munca. Materialele respirabile ii ajuta pe muncitori sa ramana confortabili atunci cand slujbele lor solicitante pot cauza aparitia transpiratiei in ciuda frigului.

Atunci cand alegem imbracaminte de protectie pentru iarna, ar trebui sa ne orientam catre jachete si geci cu caracteristici cum ar fi cusaturi sigilate pentru protectie impermeabila, protectii pentru gat pentru a sigila vantul si ploaia si snururi pentru ajustare, pentru a nu permite patrunderea frigului.

Straturile de imbracaminte blocheaza aerul intre straturi si incalzesc corpul mai bine fata de o singura jacheta sau haina groasa.

SafetyOne.ro, distribuitor de echipamente de protectie personala, va ofera o gama variata de imbracaminte de iarna, de inalta calitate. Gasiti acum pe site si cele mai noi produse marca Portwest din gama Winter.

 

T740 Jacheta de iarna WX3

Captuseala 100% Poliester Tafetta 50g si umplutura 100% Poliester 190g. Aceasta jacheta de iarna contemporana ofera protectie excelenta la apa si izolatie termica prin cusaturile sigilate. Printre caracteristicile cheie se numara ornamentele segmentate reflectorizante, fermoarul cu dubla deschidere, gluga reglabila cu fermoar si o multime de buzunare pentru depozitare. Captusita integral pentru a capta caldura. Manseta tricotata cu uscare rapida pentru un confort sporit.

Vezi produsul in magazinul nostru online

 

Protectie la aluncari si cazaturi specifice anotimpului de iarna

Printre cele mai frecvente accidentari la locul de munca in timpul iernii se numara alunecarile si cazaturile.

Multe tipuri de incaltaminte de protectie sunt disponibile din cauciuc natural. Deoarece se intinde, incaltamintea din cauciuc natural este mai usor de incaltat si indepartat - si ramane confortabila toata ziua. Se mentine suplu in lunile de iarna, deoarece se comporta foarte bine la temperaturi scazute.

Bocancii impermeabili pot ajuta la prevenirea degeraturilor in conditii de umezeala, o caracteristica absolut necesara mai ales pentru lucratorii care sunt nevoiti adesea sa lucreze in conditii de flescaiala. O talpa proiectata corespunzator, care ofera tractiune pe suprafete alunecoase, protejeaza lucratorii de cazaturi pe zapada si gheata. Bocanci/ghetele din piele, cu brant detasabil din pasla, sunt de asemenea o optiune excelenta pentru evaporarea transpiratiei, deoarece pielea este poroasa si permite picioarelor sa „respire”.

 

FW05 Bocanc de Protectie Steelite™ S3 CI, Captusit

Confectionat din piele spaltuita, talpa din PU/TPU. Produs potrivit activitatilor in medii cu temperaturi sub zero grade Celsius. Ofera protectie maxima impotriva frigului cu componentele sale din compozit care retin caldura. Strat superior rezistent la apa. Talpa exterioara rezistenta la alunecare (SRC).

Vezi produsul in magazinul nostru online

 

Pe SafetyOne.ro gasesti o gama variata de incaltaminte de protectie pentru iarna, de cea mai buna calitate, de la producatori de top in domeniu.

SafetyOne
/