Blog Combina si asorteaza - gaseste-ti stilul cu uniformele medicale marca Egochef

Combina si asorteaza - gaseste-ti stilul cu uniformele medicale marca Egochef

Personalul medical inglobeaza poate cei mai ocupati oameni din lume, asa ca ultimul lucru de care trebuie sa isi faca griji este ceea ce poarta la job in fiecare zi. Cu toate astea, la fel ca in oricare alta meserie, aspectul este si trebuie sa fie important - si aici intervine necesitatea unui echipament medical, a unei uniforme care sa indeplineasca cu brio trei aspecte esentiale - functionalitate, aspect, confort.

SafetyOne.ro, distribuitor de imbracaminte si incaltaminte de protectie pentru o gama variata de industrii, incearca in permanenta sa fie la curent cu cele mai noi tendinte in materie de tehnologii, inovatii si design, pentru a oferi clientilor cele mai calitative echipamente de protectie pentru ca acestia sa isi poata desfasura activitatea de zi cu zi cu increderea de a fi protejati si de a avea aspectul placut pe care il cauta orice profesionalist modern in ziua de azi.

Pentru sectorul medical, gama noastra de echipamente medicale include bluze/tunici medicale si pantaloni medicali de la Egochef, un brand italian cunoscut pe piata de profil pentru calitatea produselor, inovatia materialelor si solutiile tehnice, cu experienta in imbracamintea profesionala inca din anii 1980.  

Echipamentele medicale marca Egochef sunt atent concepute pentru a urma liniile corpului, cu decolteuri si maneci cu design practic si functional. De asemenea, utilizeaza materiale de inalta calitate, in combinatii de poliester/bumbac, tesaturi care sunt confortabile la purtare dar usor de intretinut in acelasi timp.

Calitatea este extrem de importanta pentru noi la SafetyOne, si de aceea avem incredere ca imbracamintea medicala Egochef indeplineste standardele de calitate solicitate de domeniul medical. Uniformele medicale trebuie sa poata fi spalate si purtate de nenumarate ori, dar sa arate mereu fresh si curate ca in ziua in care au fost cumparate. De cele mai multe ori este nevoie si sa fie spalate la temperaturi foarte mari – stiti voi - virusi, bacterii, etc. care trebuie sa fie eliminate prin spalare.

Calitatea Egochef o garantam noi – tu ocupa-te de aspect. Intra pe SafetyOne.ro si gaseste-ti stilul: combina modelul preferat de bluza/tunica medicala cu o pereche de pantaloni medicali si ai uniforma medicala personalizata pe stilul tau. Cu siguranta ai de unde alege: Egochef te surprinde cu o paleta variata de culori vibrante si imprimeuri vesele si interesante, cusaturi, decolteuri si croiuri diferite. Arati bine – te simti bine – iti faci treaba bine!

Viziteaza SafetyOne.ro, alege Egochef pentru uniforma ta medicala! Vei obtine calitate excelenta, materiale testate si cusaturi robuste – pentru ca da, uniforma ta medicala trebuie sa fie durabila pentru a face fata cu succes unei ture la spital.

SafetyOne
/