Blog Colectia PORTWEST PWR™: O solutie inovatoare pentru zilele ploioase

Colectia PORTWEST PWR™: O solutie inovatoare pentru zilele ploioase

Desi ne apropiem cu pasi repezi de primavara calendaristica, e un fapt ca zana primaverii in Romania nu ne intampina cu ghiocei si copaci infloriti, ci mai degraba soseste in conditii meteorologice uneori imprevizibile si adesea dificile. Astfel, avand in vedere ca primavara isi intra in drepturi mai tarziu la noi, o protectie adecvata impotriva intemperiilor este chiar o necesitate mai ales pentru cei care lucreaza in aer liber.

Aici intervine colectia de imbracaminte de protectie PORTWEST PWR™ care redefineste standardele de confort si protectie prin inovatie si tehnologie avansata. Creata pentru a satisface nevoile profesionistilor din diverse domenii, precum si ale celor pasionati de activitati in aer liber, colectia PORTWEST PWR™™ ofera o solutie robusta si fiabila pentru zilele ploioase.

Colectia PORTWEST PWR™ – Imbracaminte de ploaie de inalta performanta, calitate si excelenta in protectie

Colectia PORTWEST PWR™ este construita din materiale textile de inalta performanta care asigura impermeabilitate si respirabilitate la cele mai inalte standarde.

Este un fapt ca echipamentele de protectie marca Portwest sunt concepute sa reziste in timp, iar colectia de imbracaminte de ploaie PORTWEST PWR™ nu se abate de la acest adevar. Folosind materiale de inalta calitate care asigura durabilitatea fara a compromite flexibilitatea sau confortul, fiecare piesa din colectie este testata riguros pentru a indeplini si a depasi standardele industriale, garantand utilizatorilor o experienta superioara.

Folosind tehnologie inovatoare, materialul care sta la baza acestei colectii a fost proiectat de inginerii Portwest pentru a oferi o bariera tehnica impotriva intemperiilor. Acest material asigura protectie maxima impermeabila, respirabila si rezistenta la vant care depaseste cu mult cele mai inalte cerinte actuale.

Pe langa impermeabilitate si respirabilitate, gecile de protectie din colectia PORTWEST PWR™  ofera si protectie avansata impotriva vantului si a temperaturilor scazute. Materialele izolatoare integrate in designul imbracamintei asigura caldura si confort chiar si in cele mai reci zile, fara a adauga greutate sau volum excesiv care ar putea deranja in timpul activitatilor la job.

PORTWEST PWR™ se bazeaza pe utilizarea unor materiale avansate si a tehnologiilor de laminare pentru a oferi o impermeabilitate superioara, fara a compromite respirabilitatea. Aceasta combinatie asigura un echilibru optim intre protectia impotriva apei si confortul termic, aspecte care nu sunt intotdeauna gestionate eficient de alte marci. Multe dintre acestea se concentreaza fie pe respirabilitate, sacrificand impermeabilitatea, fie invers. Desi exista produse competitive si o multitudine de optiuni pe piata, rar se atinge echilibrul oferit de o jacheta de ploaie din colectia PORTWEST PWR™. O astfel de jacheta exceleaza si in ceea ce priveste durabilitatea. Materialele selectate pentru productie sunt concepute pentru a rezista la uzura intensa si conditii dificile, fara a se deteriora rapid. Desi multe marci promit durabilitate, in practica, frecventa utilizarii si severitatea conditiilor meteorologice pot reduce semnificativ durata de viata a produselor lor, necesitand inlocuiri periodice.

Imbracamintea de ploaie PORTWEST PWR™ iese in evidenta si prin designul sau ergonomic si functional. Fiecare element, de la cusaturile sigilate termic la plasarea strategica a buzunarelor, este gandit pentru a maximiza eficienta si accesibilitatea in timpul utilizarii. In timp ce unele marci se concentreaza pe aspectul estetic, adesea neglijeaza aspectele de functionalitate si confort pe termen lung, ceea ce poate reduce eficienta in activitatile profesionale sau de recreere.

Cum functioneaza tehnologia materialului PWR?

Imbracamintea PORTWEST PWR™ utilizeaza materiale de inalta tehnologie, special concepute pentru a rezista la conditii meteorologice extreme. Printre acestea se numara:

Tehnologia de laminare: Aceasta permite stratificarea mai multor materiale pentru a crea o bariera impermeabila, mentinand in acelasi timp un nivel optim de respirabilitate. Aceasta tehnica asigura ca apa ramane pe exterior, in timp ce transpiratia este eliminata eficient, prevenind supraincalzirea si mentinand utilizatorul uscat si confortabil.

Materialele cu membrana respirabila: Acestea sunt esentiale pentru a asigura confortul termic pe durata purtarii. Membranele micro-poroase blocheaza intrarea apei, dar permit vaporilor de apa sa treaca, facilitand astfel evaporarea transpiratiei.

Suprafata exterioara a tesaturii este tratata cu Texpel™ Splash. Texpel Splash este un finisaj extrem de rezistent la apa pentru tesaturi, care asigura ca apa se intinde si se rostogoleste de pe suprafata materialului. Acest finisaj premium respinge de asemenea murdaria si ajuta la prevenirea petelor, pentru a mentine imbracamintea mai curata pentru mai mult timp.

PERFORMANTA EXCEPTIONALA DE IMPERMEABILITATE

PWR realizeaza un cap hidrostatic de peste 10.000 mm, echivalentul a peste 10 metri de coloana de apa.

EN 20811:1992, ISO 811:1981 Determinarea rezistentei la patrunderea apei. Test de presiune hidrostatica.

PERFORMANTA RESPIRABILA EXCEPTIONALA

Cu cat este mai mare indicele g/m2/24 de ore, cu atat materialul este mai respirabil. (JIS L1099:2012 Metoda B1 Permeabilitatea la vapori de apa). PWR atinge cele mai inalte niveluri de respirabilitate.

5 motive pentru care sa alegeti imbracaminte pentru vreme extrema PORTWEST PWR™

  1. Imbracamintea impermeabila si respirabila cea mai bine cotata disponibila de la Portwest
  2. Performante extreme de impermeabilitate, respirabilitate si protectie la vant, care depasesc cu mult standardul actual en 343 clasa 4:4
  3. Plasarea strategica a panourilor intarite din tesatura inovatoare oxford pentru durabilitate suplimentara
  4. Fermoarele rezistente la apa, croiala ergonomica, gluga proiectata impotriva furtunii si buzunarele multiple ofera o functionalitate superba
  5. Constructia robusta asigura performante de lunga durata, avand un raport excelent cost-eficienta

 

SafetyOne
/