Blog Aspecte esentiale de care trebuie sa tii cont atunci cand alegi uniforme medicale

Aspecte esentiale de care trebuie sa tii cont atunci cand alegi uniforme medicale

Achizitionarea uniformelor medicale este o parte integranta din regimul de lucru al lucratorilor din domeniul medical. Cu toate acestea, atunci cand alegi o uniforma medicala / costum medical pentru job sau de ce nu, pentru scoala de medicina, trebuie sa tii cont de orice standarde de cod vestimentar stabilite si impuse de scoala ta sau de angajator. De ex., angajatorul poate fi de acord cu uniforme medicale colorate, dar nu accepta uniforme medicale cu diferite modele sau imprimeuri.

Majoritatea furnizorilor de servicii medicale nu isi restrictioneaza angajatii in ceea ce priveste uniforma medicala, astfel ca poate fi chiar districtiv sa iti cumperi uniforma medicala care sa te faca sa mergi vesel si increzator la serviciu.

SafetyOne pune accent pe echipamente medicale de inalta calitate pentru industria medicala. Cu atat de multe optiuni variate disponibile online pe site-ul nostru, personalul medical isi poate comanda acum uniforma medicala preferata din confortul casei. Veti gasi la noi o varietate de stiluri, croieli, culori, modele si imprimeuri, de la cei mai buni producatori: Palltex, Egochef, Karlowsky sau Portwest.

Iata tipurile de uniforme medicale / jachete si pantaloni medicali disponibile pe piata si aspectele de care trebuie sa tineti cont:

Uniforme medicale albe

Daca job-ul iti impune sau preferi sa porti doar uniforme medicale albe, asigura-te ca investesti in uniforme care permit albirea. Verifica specificatiile tesaturii: nu investi intr-un material care tinde sa intre la apa, sau comanda de la inceput un nr. mai mare.

 

Uniforme medicale unisex

In ziua de azi, majoritatea asistentelor prefera uniformele unisex. Acestea sunt disponibile intr-o varietate de stiluri si design-uri care complimenteaza atat femeile cat si barbatii, nefiind nici prea feminine, nici foarte masculine. Ideal, uniformele medicale unisex sunt potrivite celor care isi doresc performanta si confort.

 

Uniforme medicale colorate sau cu imprimeuri

Daca serviciul iti permite sa porti o uniforma colorata sau cu imprimeu, exista o varietate de culori clasice si moderne si foarte multe imprimeuri disponibile. O cautare rapida pe Google te poate ajuta sa combini culorile pentru tunici/bluze medicale si pantaloni medicali, pentru a obtine un look cu personalitate.

Un aspect important de care trebuie sa tii cont atunci cand alegi uniforme medicale cu imprimeuri sau colorate, este rezistenta la spalare a culorii. Asa ca alege calitatea si nu neaparat un pret mic. Pe termen lung, va fi mai profitabil.

 

Uniforme medicale functionale cu buzunare

Lucratorii in domeniul medical sunt in permanenta in miscare, asa ca buzunarele functionale sunt o caracteristica extreme de importanta pentru uniforma lor. Asistentii au in permanenta diferite obiecte esentiale care trebuie sa le fie la indemana usor. Modelele de uniforme medicale disponibile pe SafetyOne sunt prevazute cu buzunare pentru telefon, pix, stetoscop sau alte obiecte personale care usureaza munca personalului medical.

Ca si concluzie, uniforma medicala “perfecta” ar trebui:

  • Sa aiba un raport calitate-pret excelent – nu trebuie sa faci rabat la calitate pentru un pret mic
  • Sa fie functionala – sa fie usor de intretinut, sa aiba buzunare practice pentru obiectele personale

Uniformele medicale si echipamentele medicale disponibile pe SafetyOne iti ofera toate aceste beneficii, intr-o gama variata de modele, culori si imprimeuri grozave. Te ajutam sa iti completezi uniforma medicala cu accesorii medicale precum bandane / bonete medicale.

SafetyOne
/