Blog 5 beneficii ale personalizarii echipamentului de lucru

5 beneficii ale personalizarii echipamentului de lucru

Implementarea unei uniforme, in special a uneia care permite personalizarea prin imprimare, poate oferi numeroase avantaje afacerii tale. Iti prezentam mai jos principalele 5 beneficii (gasite de noi) pentru care uniformele angajatilor cu numele marcii sau siglei tale sunt esentiale pentru dezvoltarea business-ului tau:

Imagine profesionala

Nu degeaba se spune ca in orice situatie prima impresie este foarte importanta, deoarece tinde sa ramana inradacinata in mintea clientilor tai. Utilizarea unor haine de lucru adecvate este o modalitate excelenta de a demonstra profesionalism. Purtand o uniforma personalizata inteligent personalul tau va arata profesionist.

In plus, angajatii se pot simti mai increzatori. Se simt mandri de locul lor de munca si de locul lor in echipa. Uniformele de calitate, in special cele cu broderie, ajuta la cresterea increderii consumatorilor in produsele si serviciile tale.

Promovarea brand-ului

Indiferent daca esti la inceput de drum sau daca "joci" in industrie de ceva vreme, promovarea produselor, serviciilor si a marcii face parte din strategia obisnuita de marketing. Si ce modalitate mai buna de marketing decat sa ai oameni care poarta echipamente de lucru cu numele companiei tale la vedere?

Angajatii tai sunt reclama afacerii tale in carne si oase. Personalizarea echipamentelor de lucru este sansa ta de a profita de o reclama fara sfarsit. Este practica si aproape gratuita: in afara de plata initiala si unica pentru serviciul de imprimare, nu mai platesti absolut nimic, in timp ce angajatii tai se vor plimba cu numele companiei sau logo-ul tau pe tricoul de lucru in timpul serviciului, sau uneori si in afara orelor de lucru (o sapca personalizata)

Mai multa vizibilitate

Uniformele personalizate ajuta clientii sa va recunoasca mai usor, chiar daca angajatii nu poarta imbracaminte de lucru hi-vis. De exemplu, in industria HoReCa, clientii pot identifica rapid angajatii care poarta jachete sau camasi cu logo-ul restaurantului sau hotelului. Daca au nevoie de ajutor, se pot orienta rapid catre personal.

Este extrem de important sa fii vizibil pentru clientii tai. Acest aspect iti imbunatateste chiar serviciul pentru clienti. Atunci cand clientii stiu cui sa ceara sfaturi sau alte intrebari cu privire la produsele de care sunt interesati, ajuta la cresterea fericirii si satisfactiei lor, si normal, cresc si sansele unei achizitii din partea acestora.

Etica de lucru imbunatatita

Angajatii care poarta uniforme personalizate sunt mai constienti de performanta lor. Datorita logo-ului sau numelui comercial brodat sau imprimat pe uniforma de lucru, clientii vor sti cui se pot adresa pentru feedback-uri pozitive sau negative.

De asemenea, hainele de lucru personalizate ajuta si la cresterea loialitatii angajatilor fata de companie. Mai mult, personalizarea uniformei de lucru creeaza un aspect coeziv, si astfel toti angajatii se vor simti egali si ca facand parte dintr-o echipa, inlaturand in acelasi timp si posibilitatea ca unii angajati sa se imbrace inadecvat la locul de munca. Pentru a rezuma, personalizarea uniformei de lucru promoveaza un loc de munca mai putin stresant, deoarece angajatii nu trebuie sa-si mai faca griji legat de ceea ce vor purta la munca.

Comunicarea cu clientii

Imbracamintea de lucru personalizata nu are ca efect doar  promovarea afacerii tale. Permite de asemenea clientilor potentiali sa iti gaseasca cu usurinta site-ul web si detaliile de contact. Uniformele personalizate sunt intr-adevar foarte flexibile: poti proiecta personalizarea exact asa cum iti doresti, ceea ce inseamna ca in afara de logo sau denumire, poti adauga informatii specifice, cum ar fi site-ul web, e-mailul sau numarul de telefon.

 

SafetyOne ofera servicii de personalizare

O afacere usor de contactat poate ajunge la mai multi clienti potentiali. Suna bine, nu?

Profita de aceasta oportunitate pentru a construi relatii mai bune in cadrul companiei tale si pentru a-ti consolida tacticile de marketing, cu imbracaminte de lucru personalizata. Incepe azi prin a contacta echipa SafetyOne: oferim servicii de personalizare pentru imbracamintea de lucru prin diferite tehnici, precum: broderie, serigrafie sau transfer termic, toate realizate in atelier propriu, cu echipamente de ultima generatie. Suntem mereu fiabili, flexibili si ne putem adapta la cerintele unice ale clientilor nostri, oferind mereu solutii avantajoase.

 

SafetyOne
/