Blog 4 MOTIVE PENTRU CARE SA PORTI ECHIPAMENTE HIVIS PORTWEST

4 MOTIVE PENTRU CARE SA PORTI ECHIPAMENTE HIVIS PORTWEST

Cand vine vorba de echipamente de lucru de protectie cu vizibilitate ridicata, nu exista cale de mijloc  - toti muncitorii ar trebui sa aiba acces la, si sa poarte imbracaminte si accesorii HiVis de a caror calitate nu ar trebui sa se indoiasca. Asta ne aduce la subiectul care face titlul blogului de azi: ce ofera imbracamintea de protectie Portwest la locul de munca? Dupa ce vei parcurge acest articol, vei intelege de ce Portwest este unul dintre brand-urile de renume in materie de furnizori de imbracaminte de inalta vizibilitate si o alegere excelenta pentru lucratorii din aproape toate industriile.

1. Portwest este lider in industria echipamentelor de siguranta inca din 1904

Experienta conteaza foarte mult in productia de echipamente de siguranta, iar Portwest are mult mai multa decat majoritatea companiilor din domeniu! In fapt, compania creeaza imbracaminte de lucru de inovatoare de peste 100 de ani. Portwest este de asemenea cunoscuta ca un inovator neobosit care adopta cu bratele deschise tesaturi si finisaje de ultima generatie. Aceasta combinatie de expertiza si inovatie este exact ceea ce cauta lucratorii de astazi atunci cand se echipeaza la locul de munca.

2. Imbracamintea HiVis Portwest este proiectata cu atentie pentru a respecta standardele ANSI 107

Conformitatea cu standardul ANSI 107 este o necesitate pe multe santiere, in special in domenii precum constructii, logistica si intretinerea drumurilor. Acest standard critic de siguranta stabileste nivelurile de protectie pentru lucratori pe baza cantitatii de materiale fluorescente si reflectorizante prezente intr-o imbracaminte HiVis.

Ai ghicit ceea ce urmeaza - imbracamintea de inalta vizibilitate de la Portwest este conceputa respectand conformitatea cu ANSI 107! Gama de imbracaminte HiVis Portwest ofera numeroase piese de imbracaminte de lucru de siguranta, concepute pentru conformitatea cu standarde comune precum ANSI Clasa 2 si ANSI Clasa 3.

DESCOPERA COLECTIA SAFETYONE DE IMBRACAMINTE HIVIS 

3. Portwest ofera o gama completa de imbracaminte HiVis rezistenta la flacara

Cei care lucreaza in medii de lucru care ii expun la potentiale pericole provocate de arcuri electrice (sau alte pericole legate de flacara deschisa), au nevoie de imbracaminte de protectie de calitate rezistenta la flacara (FR). De aceea, Portwest s-a impus ca o marca de referinta nu doar pentru imbracamintea HiVis, ci si pentru imbracamintea ignifuga cu dubla de performanta (imbracaminte HiVis ignifuga).

DESCOPERA COLECTIA SAFETYONE DE IMBRACAMINTE IGNIFUGA 

4. Echipamentele de protectie Portwest sunt concepute pentru a aduce impreuna confortul si siguranta lucratorului

Performanta este prioritatea numarul atunci cand vorbim de echipamente de protectie, dar confortul este de asemenea extrem de important! Atunci cand imbracamintea de lucru de siguranta este confortabila si fabricata cu grija, este mai probabil ca toata lumea sa o poarte in mod constant si corect.

De aceea, Portwest foloseste o serie de caracteristici de design pentru a se asigura ca echipamentele lor de protectie sunt construite pentru zilele lungi petrecute la locul de munca. Tesaturile tehnice respirabile ajuta la circulatia aerului si mentin corpul racoros, in timp ce modelele care elimina umezeala indeparteaza transpiratia de pe piele si previn frecarea. Chiar si banda reflectorizanta folosita la imbracamintea si accesoriile reflectorizante a primit o revizuire capitala de la tehnicienii de la Portwest, cu modele segmentate, aplicate termic, care fac ca banda reflectorizanta iritanta pentru piele sa fie de domeniul trecutului.

 

Selectia noastra de echipamente de siguranta HiVis marca Portwest este organizata pentru a ne asigura ca fiecare dintre clientii nostri isi poate gasi solutia perfecta in materie imbracaminte de protectie: jachete HiVis, softshell Hipantaloni si salopete HiVis, tricouri HiVis, bluzoane si hanorace HiVis.

SafetyOne
/