Blog Cele mai bune tricouri pentru personalizat vândute de SafetyOne.ro

Cele mai bune tricouri pentru personalizat vândute de SafetyOne.ro

Gama variată de materiale există pe piață, oferă implicit rezultate diferite, deci este important să alegeți corect cel mai bun tip de tricou care vă va oferi rezultatele dorite.

Bumbacul, un material natural, reprezintă standardul în industrie. După cum știți, articolele de îmbrăcăminte care au "bumbac 100%" pe etichetă sunt foarte populare deoarece sunt confortabile, lasă pielea să respire și sunt durabile. Ele sunt perfecte pentru temperaturi ridicate și sunt ideale și ușor de imprimat.

Există diferite tipuri de bumbac, cum ar fi bumbacul clasic și 100% bumbac ring spun. Principala diferență dintre cele două tipuri, este că bumbacul ring spun este mai moale, mai fin la atingere, se imprimă mai bine și imprimarea rezistă un timp mai îndelungat.

Având în vedere acest lucru, există mai multe opțiuni atunci când vine vorba de alegerea dvs. în materie de tricouri personalizabile.

Top produse personalizabile vândute de SafetyOne.ro

Pe SafetyOne.ro găsiți o varietate de tricouri din bumbac, clasic sau ring spun, de la diferite brand-uri, toate ideale pentru personalizarea cu logo-ul sau imaginea companiei dvs.

Vă propunem aici următoarele modele de tricouri din bumbac 100% vândute de SafetyOne.ro:

B195 Tricou Premium Turin de la PORWEST - Produs cu valoare remarcabila si scopuri de utilizare multipla. Disponibil într-o gama de culori moderne. Confecționat din 100% bumbac 195 g de calitate superioara pentru confort sporit, UPF 50+.

Produsul este disponibil în 8 variante de culori și mărimi de la XS la 3XL.

FK105.09 Tricou Premium Cotton Ring Spun de la GILDAN – Confecționat din 100% bumbac jerseu 185 g/m² care nu se strânge (culoarea Sport Grey din 90% bumbac, 10% poliester). Este prevăzut cu guler cu o strângere 7/8”, fără cusături, bandă de întărire pe gât și la umeri, cusături duble la finisarea mânecilor și la baza produsului.

Disponibil în 21 de culori și mărimi de la S la 2XL.

FK102.09 Tricou Ultra de la GILDAN – Confecționat din 100% bumbac de 203 g/m² (culorile Ash: 99% bumbac, 1% poliester, Sport Grey: 90% bumbac, 10% poliester) și culorile (Dark Heather, Heather Cardinal, Heather Navy, Safety Orange,Safety Green-Yellow: confecționate din 50% bumbac, 50% poliester). Tricoul are bandă de întărire de la umăr la umăr, cusături duble la baza produsului și la mâneci și nu prezintă cusături laterale.

Disponibil în 54 de culori și mărimi de la S la 2XL.

FK150.01 Tricou Valueweight T de la FRUIT OF THE LOOM – Confecționat din 100% bumbac 165 g/m2 (fibre Belcoro®), are bandă de-a lungul gâtului, cusătură dublă la mâneci, în jurul gâtului și de-a lungul marginii, materialul nu se strânge, fără cusături laterale.

Puteți opta intre 13 variante de culori, iar mărimile sunt de la S la 2XL.

Fibrele sintetice precum poliesterul, viscoza și spandexul sunt de asemenea utilizate și chiar combinate pentru a produce diferite tipuri de tricouri.

Amestecurile de bumbac / poliester sunt foarte populare în ziua de azi în industria hainelor. O țesătură combinată de care a auzit majoritatea oamenilor este 50/50, adică 50% bumbac și 50% poliester.

Ideea este de a valorifica beneficiile ambelor materiale. Bumbacul oferă confort prin respirabilitate sporită atât de îndrăgită de toată lumea, în timp ce poliesterul oferă îmbrăcămintei o calitate rezistentă la rupere. În plus, amestecurile de 50/50 sunt de obicei mai ieftine și mai puțin costisitoare decât toate opțiunile din bumbac. În plus, poliesterul nu intră la apă la fel ca bumbacul care nu a fost pre-tratat împotriva contracției la spălare.

Aceste amestecuri sunt un pic mai moi, iar culoarea este uneori pătată cu puncte de alte culori cum ar fi gri sau negru. De notat, tricourile de culoarea heather grey, dacă nu este altfel specificat de producător, sunt fabricate din 90% bumbac și 10% poliester.

Vă propunem mai jos câteva modele de tricouri din diverse amestecuri de materiale, comercializare de SafetyOne.ro:

B140 Tricou Venice de la PORWEST - Produs ușor, confortabil si rezistent, nou în gama articolelor cotidiene. Potrivit vremii calde, confecționat dintr-un amestec de 65% Poliester și 35% Bumbac, 140g, UPF 50+.

TX20 Tricou Polo Texo Contrast de la Portwest - Produs conceput pentru confort si performanță, recomandat pentru o gama mare de utilizatori. Materialul de calitate nu se scămoșează și nu se șifonează. Confecționat dintr-un amestec de 65% Poliester și 35% Bumbac 210g, materialul nu se decolorează și este ideal pentru corporații și personalizare. Culori contrastante pentru un look modern. Mărimile variază de la XS la 4XL.

B210 Tricou Polo Naples de la Portwest – Confecționat din polibumbac împletitură pique (65% Poliester, 35% Bumbac 210g), acest tricou polo robust este moale la atingere si confortabil de purtat. Ideal pentru corporații și personalizare. UPF 50+

Este evident că întotdeauna trebuie să optăm pentru cele mai bune tricouri de calitate pe care bugetul ni-l permite, întrucât confortul și modul în care se așază pe corp reprezintă cheia succesului atunci când demarați un proces de personalizare a tricourilor pentru angajații dvs.

Vizitați magazinul online SafetyOne.ro și dacă nu puteți să vă hotărâți sau nu știți ce să alegeți, consilierii noștri vă vor ajuta să optați pentru produsul cel mai potrivit pentru cerințele dvs.

SafetyOne
/