Blog Tehnologia BASE i-daptive® - sistem inteligent adaptiv

Tehnologia BASE i-daptive® - sistem inteligent adaptiv

SafetyOne.ro, distribuitor autorizat de imbracaminte, incaltaminte si echipamente de protectie de cea mai inalta calitate, a adaugat un alt brand de top in portofoliul sau. BASE este unul dintre principalii producatori de incaltaminte de protectie din Italia din ultimul deceniu.

Majoritatea comerciantilor isi petrec majoritatea zilei de lucru in picioare, astfel ca este esential sa investeasca in pantofi sau ghete de protectie care amortizeaza stresul asupra picioarelor si pun confortul pe primul loc. Incaltamintea de protectie BASE face exact acest lucru, oferind cea mai recenta tehnologie brevetata care asigura un nivel de confort de neegalat in ghete si pantofi care abia se simt in picioare, oferind in acelasi timp linistea deplina ca sunteti intotdeauna bine protejat.

Printre cele mai noi tehnologii brevetate ale BASE, se numara i-daptive®, sistemul inteligent care se adapteaza piciorului pentru a va oferi o senzatie incredibila de confort dinamic.

Cum functioneaza tehnologia i-daptive®

Sistemul i-daptive® functioneaza pe mai multe niveluri:

  • confera stabilitate piciorului si, in caz de mici oscilatii laterale, corecteaza axa piciorului, readucandu-l in pozitia optima;
  • faciliteaza mersul, oferind fluiditate tranzitiei calcai-deget, printr-un proces modular numit „geometrie variabila”;
  • se adapteaza la suprafata aspra, neuniforma a solului, comportandu-se ca o suspensie activa care amortizeaza si reduce repercusiunile asupra stabilitatii piciorului.

i-daptive® are un comportament variabil care se schimba in functie de tipul de lucru, pentru a asigura siguranta si confortul in orice conditie:

  • MODUL CONFORT - i-daptive® garanteaza efectul anti-oboseala returnand o parte din energia absorbita, intr-un mod care este biomecanic compatibil cu ciclul de mers.
  • MODUL DINAMIC - Datorita geometriei variabile a sistemului, se garanteaza o adaptare instantanee la diferite conditii de utilizare.
  • MODUL OFF ROAD - Reducerea riscului de traume si entorse pe teren accidentat este realizata de sistemul de control al stabilitatii, care lucreaza in mod constant pentru a mentine piciorul pe axa si a usura presiunea asupra articulatiilor.

Viziteaza SafetyOne.ro, alegeti modelul favorit de pantofi sau ghete de protectie BASE, si bucurate de cel mai inalt nivel de confort oferit de o incaltaminte de protectie.

 

SafetyOne
/