Blog Steelite™ Lusum S1P HRO - Pantofi de protecție calitate 3 în 1

Steelite™ Lusum S1P HRO - Pantofi de protecție calitate 3 în 1

V-ați gândit vreodată câți pași face un om de-a lungul vieții sale? Noi cei de la SafetyOne am avut această curiozitate și ne-am pus pe căutat. Ceea ce am aflat pare de necrezut, dar se spune că de-a lungul vieții, o persoană înconjoară pământul de patru ori (echivalentul în pași)!!! Poate părea incredibil, dar cred că în general subestimăm timpul petrecut în picioare în mișcare in fiecare zi, și în același timp efortul și greutatea susținute zi de zi de picioarele noastre: picioarele ne susțin întregul corpul și - literalmente ne susțin greutatea în fiecare zi. În consecință, nu ar trebui să ne mire deloc sfaturile experților în domeniu și importanța acordată pentru alegerea încălțămintei adecvată pentru a ne proteja picioarele în orice moment, în special la locul de muncă (din păcate, majoritatea petrecem cele mai multe ore la job).

Liderii pe piața de profil se întrec în a dezvolta cele mai moderne și mai performante modele de încălțăminte de protecție care să protejeze fără a stresa picioarele.

Portwest este unul dintre liderii în domeniul echipamentelor de lucru și de protecție personală și îmbrăcămintei și încălțămintei de protecție,  a cărui experiență de peste 110 ani se poate vedea în oferta inovatoare de produse destinate protecției muncitorilor, indiferent de domeniul în care lucrează.

Tehnologiile de ultimă oră și materialele performante și de înaltă calitate stau la baza tuturor modelelor de încălțăminte de protecție marca Portwest.

Unul dintre cele mai apreciate și vândute modele de încălțăminte de protecție din gama Portwest este modelul FW 34 -  Pantofi de protecție Steelite™ Lusum S1P HRO.

Clienții noștri au îndrăgit acești pantofi de protecție încă de la început, și au rămas fideli confortului, calității ireproșabile și designului modern oferite de modelul FW34. Iar echipa Porwest și-a răsplătit clienții fideli ai acestui model cu o nouă culoare care va atrage toate privirile: pantofii de protecție Steelite™ Lusum S1P HRO pot fi achiziționați acum și în combinația albastru/negru, care se alătură celorlalte 3 combinații de culori moderne: portocaliu/negru, rosu/negru și galben/negru.

Design modern, confort, picioare protejate

FW34 - Pantof de Protecție Steelite Lusum S1P HRO face parte din colecția Steelite™ Work. Modelul este unul sport, cu profil scurt și design contrastant. Materialul carambului este piele spălțuită bovină, iar talpa este confecționată din EVA/cauciuc cu rezistență termică care asigură protecție la uzură și substanțe chimice.

Modelul FW34 este prevăzut cu bombeu metalic în vârf și o talpă intermediară oțel care oferă rezistență la perforare.

Partea superioară a pantofului este atașată la talpa intermediară cu un adeziv puternic și rezistent pentru a asigura o utilizare dură și de durată.

Pantofii de protecție Steelite Lusum S1P HRO sunt certificați conform CE și respectă standardele și normele de protecție AS/NZS 2210.3:2009, ASTM F2413-11, EN ISO 20345:2011.

 

Cele mai importante caracteristici de siguranță ale modelului FW34 care i-au asigurat un loc de top în topul celor mai vândute produse de SafetyOne, sunt:

  • bombeu oțel 200 Jouli
  • încălțăminte antistatică
  • talpă cu densitate dublă
  • zona de sprijin cu absorbție de energie
  • talpă exterioară rezistentă la căldura – 300 grade C
  • talpă exterioară rezistentă la uleiuri
  • talpă exterioară rezistentă la alunecare (SRC)
  • talpă intermediară din oțel rezistentă la înțepături (PR)

Comandă pantofii de protecție Steelite Lusum S1P HRO de pe SafetyOne.ro și convinge-te de calitatea și confortul oferite de acest model de top.

SafetyOne
/