Blog Noua gama BASE – un pas inainte in materie de protectie, confort si ecologie

Noua gama BASE – un pas inainte in materie de protectie, confort si ecologie

Infiintata in anul 2007, compania de incaltaminte de protectie Base Protection este una dintre cele mai importante marci europene in materie de incaltaminte de siguranta. Are o cifra de afaceri anuala de peste 50 de milioane de euro si peste 250 de angajati. Compania, care opereaza fabrici in Italia si Albania, are sediul central in Barletta, la aproximativ o ora nord de Bari.

In martie 2020, Portwest, gigantul in materie de imbracaminte, incaltaminte si echipamente de protectie personala cu sediul central in Co Mayo, a facut o investitie strategica in compania italiana de incaltaminte de protectie, aceasta decizie de afaceri aducand companiei Portwest o cifra de afaceri anuala de peste 300 de milioane de euro.

Base Protection proiecteaza, planifica si produce Confort. Confortul incaltamintei profesionale care protejeaza si imbunatatesc viata lucratorului.

Incaltamintea de protectie BASE este rezultatul proceselor de cercetare, planificare si inovatie industriala, al caror rezultate finale combina designul si performanta.

Daca ar fi sa definim Base Protection in 2 idei de baza, acestea ar fi:

  • Proiectare in slujba aspectului
  • Tehnologie in slujba sigurantei

Echipa Base Protection este compusa din designeri, cercetatori si tehnicieni, a caror munca si colaborare da nastere la noi solutii ]n materie de incaltaminte de protectie. Intuitiile de ultima generatie ale expertilor BASE fac posibila realizarea brevetelor care combina siguranta si confortul, eficienta si esteticul, munca si timpul liber.

Viziunea BASE asupra confortului este una mai ampla, care depaseste sanatatea si starea de bine a piciorului. Clientul este elementul central pentru activitatea grupului BASE, iar asta se traduce intr-o serie de servicii dedicate, cum ar fi asistenta in vanzari, serviciu clienti si livrare rapida. Servicii eficiente care imbunatatesc relatia cu clientul si confirma obiectivul dupa care se ghideaza activitatea BASE.

Weareco – brand-ul BASE eco-friendly

Mediul reprezinta unul dintre principiile Base Proiection, astfel ca activitatea grupului este inspirata de un set de principii orientate catre respectarea mediului inconjurator. Acest angajament a dat nastere gamei Weareco (traducere: noi suntem eco), brand-ul Base Protection care incorporeaza filozofia ecologica si regulile corporative.

Actiunile eco-durabile Weareco vizeaza:

  • utilizarea produselor naturale, regenerate, reciclate si biodegradabile pentru cel putin 60% din greutatea finala a produselor;
  • alegerea unor furnizori care pot ajuta la mentinerea sub control a emisiilor nocive, scaderea consumului de apa si energie, limitarea pulberilor si zgomotelor, scaderea utilizarii substantelor periculoase;
  • imbunatatirea performantei in materie de siguranta, confort si ergonomie pentru a proteja sanatatea consumatorului;
  • proiectarea unui ambalaj care utilizeaza materiale compostabile si care poate optimiza spatiul din stoc.

Pentru cele mai noi produse in materie de incaltaminte de protectie de inalta calitate, viziteaza magazinul online SafetyOne.ro si alege perechea ta preferata de incaltaminte BASE.

SafetyOne
/