Blog Incaltaminte de protectie S1P

Incaltaminte de protectie S1P

Incaltamintea de protectie se imparte in clase de siguranta in functie de protectia pe care o ofera. S1 este codul care distinge modelele care, in plus fata de cerintetele de baza (SB), garanteaza proprietati antistatice si de absorbtie a socurilor in regiunea calcaielor.

Clasa de siguranta S1P

S1P este rating-ul pentru modelele care in plus fata de cerintele S1, includ o talpa prevazuta cu protectie la perforare.

Incaltamintea de protectie S1P are urmatoarele caracteristici:

  • Toate caracteristicile de baza pentru incaltamintea de protectie
  • Toate caracteristicile extra din clasa de siguranta S1

Protectie totala: pantofi si bocanci cu talpa intermediara si bombeu. Fara proprietati de protectie la apa.

Optiuni: O gama foarte larga, cu diferite sisteme de prindere, multe modele de pantofi si sandale, precum si optiuni de ghete, cu latimi diferite, inclusiv o selectie de modele de dama, din materiale diferite. Toate modelele ofera un confort ridicat la purtare.

Purtata in special de: lucratorii care au nevoie de incaltaminte deosebit de robusta pentru utilizare la interior sau utilizare ocazionala in aer liber, pe tot parcursul anului.

Incatamintea de protectie din clasa S1P ofera protectie completa la locul de munca. Cu talpa rezistenta la perforare din otel sau fibre textile tratate cu ceramica si un bombeu din otel, aluminiu sau plastic, picioarele purtatorului se bucura de protectie totala. Zona de sprijin cu absorbtie a socurilor din zona calcaiului ofera un plus de confort picioarelor. De asemenea, talpa este rezistenta la uleiuri si ofera rezistenta ridicata la alunecare. Pantofii din clasa S1P au de asemenea proprietati antistatice.

PROTECTIE 200 JOULI, PROPRIETATI ANTISTATICE SI STRAT REZISTENT LA PERFORARE

Incaltaminte de protectie adecvata pentru medii uscate, cu bombeu din otel sau material compozit pentru a rezista la un impact de 200 jouli, rezistenta la uleiuri acide, zona de absorbtie a energiei exercitata asupra calcaielor si strat din otel inoxidabil rezistent la perforare, pentru a va proteja impotriva obiectelor ascutite care strapung talpa, cu o forta de pana la 1100 newtoni.

SafetyOne
/