Blog Ghete de protectie Steelite

Ghete de protectie Steelite

Gheata de protectie Steelite

Incaltamintea de protectie adecvata poate face diferenta intre un accident de munca ce poate fi doar un episod nefericit, sau din contra unul cu urmari tragice. In cazul in care scapati ceva greu pe picior, sau calcati intr-un cui, sau sunteti calcat pe picior, bocancii sau ghetele de protectie adecvate joaca un rol esential pentru siguranta dvs. fizica la locul de munca, sau de ce nu si acasa, atunci cand efectuati diferite lucrari.

Incaltamintea de protectie certificata prezinta numeroase si variate caracteristici de siguranta. Va prezentam in acest context Gheata de protectie marca Steelite, clasa de siguranta S1P cu protectie completa si o gama variata de produse extrem de confortabile, fabricate din materiale diferite si cu sisteme de prindere diferite. Incaltamintea din aceasta clasa de siguranta se adreseaza in special lucratorilor ce au nevoie de o incaltaminte robusta pentru utilizare cu precadere in interior. Gheata de protectie Steelite este unul dintre cele mai bine vandute produse din aceasta gama, este fabricata din piele spaltuita de bivol, talpa exterioara F03 din poliuretan rezistenta la temperaturi intre -30 °C si +140°C asigura protectie si rezistenta impotriva microorganismelor si chimicalelor.

Caracteristici ale ghetei de protectie Steelite:

  • Talpa intermediara din otel – Talpa ghetei este echipata cu o plansa subtire de otel care are rolul de a preveni perforatiile cauzate de cuie sau obiecte ascutite care pot penetra incaltamintea si laba piciorului. Talpa de mijloc din otel rezistenta la perforatii ofera o protective sporita produsului.
  • Talpa exterioara rezistenta la alunecare in conformitate cu EN ISO 20345 2004+A1 2007 – Tractiune excelenta oferita de talpa antiderapanta care ajuta la prevenirea accidentelor prin alunecare sau cadere. Compozitia materialului si forma profilului sunt factori decisivi in procesul de imbunatatire a rezistentei la alunecare.
  • Talpa exterioara cu densitate dubla, rezistenta la caldura si ulei – rezistenta la temperaturi de 200 °C datorita materialului talpii exterioare care este o combinatie intre cauciuc si TPU, oferind rezistenta la ulei si benzina.
  • Bombeu din otel 200 jouli – Rolul bombeului la incaltaminte este de a proteja degetele impotriva loviturilor si presiunii. Bombeul a fost testat si poate rezista la o presiune de 200 jouli (EN 12568). Bombeul din otel ofera protectie atat deasupra, cat si in fata degetelor.
  • Absorbtia energiei in zona de sprijin – talpa exterioara prezinta un mic tampon de amortizare care absoarbe socurile.
  • Incaltaminte antistatica – in cazul incaltamintei antistatice, rezistenta electrica nu poate fi mai mica de 100k ohmi si nici mai mare de 1000M ohmi. Aceasta se aplica atat pentru mediile uscate cat si pentru conditii de umezeala.

Articolele din gama Steelite sunt supuse testarilor repetate pentru a asigura un produs finit ce isi respecta toate caracteristicile de siguranta pentru care a fost intentionat. Gheata de protectie Steelite este un produs certificat EN ISO 20345, acoperind toate cerintele de baza pentru incaltamintea si bocancii de protectie. Safety One, distribuitorul pe piata din Romania a produselor din gama Steelite, va pune la dispozitie aceasta Gheata de protectie Steelite S1P, disponibila pe culoarea negru, cu marimi diferite: Euro: 35-49; UK: 2-14.

Nu subestimati siguranta picioarelor dvs. purtand intotdeauna incaltaminte de protectie corespunzatoare mediului de lucru in care activati!

SafetyOne
/