Blog Gama Base KAPTIV: sistem inteligent si activ care se adapteaza la diferite conditii de utilizare

Gama Base KAPTIV: sistem inteligent si activ care se adapteaza la diferite conditii de utilizare

Noua gama Kaptiv ™ de incaltaminte BASE este un stil tineresc de pantofi si ghete de lucru cu tehnologia i-daptive ™: un sistem inteligent si activ care se adapteaza la diferite conditii de utilizare. Noua tehnologie BASE Protection brevetata i-daptive ™ este adaugata la catalogul de inovatii anterioare, cum ar fi Tpu-Skin® si Dry'n Air®.

Ca si in cazul celorlalte tehnologii BASE, inspiratia pentru aceasta ultima inovatie este confortul lucratorului. Gama Kaptiv ofera un sistem complet cu multiple avantaje, rezumate in 4 macro concepte:

  • amortizarea miscarii - sistemul absoarbe treptat energia produsa de impactul dintre picior si suprafata de impact, reducand senzatia de soc in os
  • disiparea energiei - usurarea stresului asupra articulatiilor si restabilirea conditiilor biomecanice: cu cat impactul este mai mare, cu atat sistemul va ajuta mai mult la disiparea energiei
  • stabilizarea piciorului - sistemul poate readuce piciorul pe ax chiar si in conditii extreme
  • eficienta energetica - forta va fi returnata complet natural si cu o viteza compatibila cu miscarea piciorului

Linia de incaltaminte Kaptiv ™, datorita brevetului i-daptive ™, poate fi purtata in mod adecvat pe o varietate de suprafete si este potrivita pentru utilizare atat la interior cat si la exterior. Incaltamintea Kaptiv ™ este confortabila atunci cand va deplasati continuu pe santier si cand va ghemuiti intr-o pozitie fixa in timp ce lucrati la o sarcina. In ambele cazuri, i-daptive ™ este extrem de flexibil si disipa energia creata de contactul dintre incaltaminte si podea, reducand consecintele dureroase care pot fi resimtite de-a lungul picioarelor, pana la coloana vertebrala.

Noua tehnologie i-daptive ™ stabilizeaza mersul in pozitia corecta si ajuta la readucerea piciorului pe axa, reducand astfel riscul de traume si luxatii. Sistemul reuseste sa neutralizeze terenul accidentat sau denivelat, cum ar fi prezenta pietrisului, facand totul sa se simta mai stabil sub picioare.

Unul dintre cele mai inteligente beneficii ale tehnologiei i-daptive ™ este modul in care optimizeaza ritmul si revenirea la pozitia initiala, fiind adecvata fie pentru conditii extreme fie in timpul miscarilor normale pe suprafete plane.

Fiecare dintre noi paseste diferit. Din acest motiv, vedem adesea uzura in interiorul sau exteriorul talpilor pantofilor. i-daptive ™ abordeaza in mod constant acest aspect si ajuta la pozitionarea permanenta a piciorului pe o axa stabila.

In plus, dorim sa va reamintim ca indiferent de ce gama de incaltaminte BASE alegeti, toate modelele de incaltaminte de protectie BASE sunt echipate cu o captuseala antibacteriala pentru a evita problemele legate de mirosurile neplacute si umezeala.

Vizitati magazinul nostru online SafetyOne.ro si descoperiti toate gamele de incaltaminte BASE, pentru a incerca placerea purtarii unei incaltaminte cu adevarat superioara!

B1005 Pantofi K-Jump S1P HRO SRC - UNI EN ISO 20345:2012 S1P HRO SRC

Pantofi de protectie cu un design modern, confectionati dintr-o tesatura respirabila la exterior si captuseala SmellStop Antimiros si Antibacterial la interior, acesti pantofi din gama BASE KAPTIV utilizeaza tehnologia i-daptive®, fiind adecvati pentru purtare pe o gama variata de terenuri. Talpa intermediara Fresh’n Flex ofera confort superior la purtare chiar si pentru timp indelungat. Bombeul din aluminiu rezistent la 200 Jouli asigura protectia maxima lucratorului.

 

SafetyOne
/