Blog Cu ce ne încălțăm în bucătărie? Încălțăminte de lucru pentru bucătari

Cu ce ne încălțăm în bucătărie? Încălțăminte de lucru pentru bucătari

Un bucătar-șef trebuie să se asigure că ia în considerare toate aspectele și nuanțele locului de muncă atunci când selectează perechea ideală de pantofi de lucru pentru nevoile lui specifice.

  • În ce tip de bucătărie veți lucra?
  • Care este specificul muncii efectuate?
  • Cu ce tipuri de ingrediente lucrați?

Bucătarii și bucătarii-șef au o gamă impresionantă de responsabilități diferite. Aceste responsabilități depind de nivelul de calificare și de volumul de lucru zilnic al bucătăriei.

Încălțămintea de lucru pentru bucătari reprezintă unele dintre cele mai importante piese de echipament pentru un bucătar șef, deși nu întotdeauna i se acorda atenția și importanța cuvenită. Există diferite linii directoare care ar trebui să fie luate în considerare atunci când vă documentați asupra încălțămintei de bucătar potrivită.

De exemplu, când vine vorba de încălțăminte în bucătărie, funcția și confortul sunt mult mai importante decât estetica. Dacă pantoful poate livra funcționalitate și confort, în timp ce rămâne atractiv vizual, atunci este minunat. Cu toate acestea, utilitatea și funcționalitatea ar trebui să fie în prim plan.

Pentru a avea cel mai bun randament la locul de muncă, aveți nevoie de pantofii potriviți. Când lucrați într-o bucătărie, riscul de alunecări și căzături este mereu prezent datorită lichidelor care ajung accidental pe podea. Se știe ca în bucătărie este imposibil să nu verși ceva sau să scapi ceva din mână. În aceste condiții, este important să vă păstrați picioarele în siguranță, mai ales că în mediul bucătăriei se lucrează cu oale și tigăi încinse și cuțite ascuțite.

Pentru bucătari și bucătari-șef, pantofii rezistenți la alunecare sunt cea mai bună alegere pentru a reduce șansele de căzături și alunecări și pentru a proteja picioarele.

Saboții sunt printre cei mai populari și favoriți pentru oamenii care lucrează într-o bucătărie deoarece sunt ușor de curățat.

FC03 Sabot Perforat Compositelite™ ESD SB AE

Descriere: Saboti usori cu partea superioara perforata pentru respirabilitate. 100% non metalic cu ajustare stud de plastic. Potrivit pentru utilizarea in medii ESD. In conformitate cu EN 61340-5-1.

Material caramb: Microfibra

Material talpa : Poliuretan / Poliuretan

Caracteristici:

  • 100% nemetalic.
  • 200 Jouli Bombeu Compozit

Vizitați Safetyone.ro pentru a alege cele mai bune articole de incaltaminte pentru bucatari!

SafetyOne
/