Blog Tehnologia Sealtex pentru ierni călduroase

Tehnologia Sealtex pentru ierni călduroase

Jucători de top la nivel mondial în industria echipamentelor de protecție personală și îmbrăcăminte și încălțăminte de lucru, cei de la Portwest au dezvoltat tehnologia Sealtex pentru îmbrăcăminte de iarnă care să asigure căldură, confort și flexibilitatea mișcării utilizatorului.

Datorită tricotajului din poliester 100% tricotat cu un înveliș special din PU, îmbrăcămintea Sealtex este impermeabilă, rezistentă la vânt, rezistentă la rupere și respirabilă. Îmbrăcămintea confecționată pe baza tehnologiei Sealtex promite să mențină căldura corporală și să vă mențină în același timp uscat în condiții meteorologice nefavorabile.

Cusăturile impermeabile întărite și sudate nu permit ploii și vântului să pătrundă, iar materialul rezistent, anti-fungic, rezistent la rupere și elastic, poate fi curățat cu ușurință, permițând articolelor de îmbrăcăminte să arate bine și să aibă o viață de utilizare mai lungă.

Beneficiile tehnologiei Sealtex

  • durabil
  • elastic
  • rezistent la rupere
  • silențios
  • impermeabil
  • anti-fungic
  • rezistent la uleiuri, grăsimi, combustibil

Testarea materialului Sealtex

Portwest efectuează teste extinse pe gama Sealtex pentru a se asigura că îndeplinește și depășește standardul pentru impermeabilitate EN343.

Ei utilizează laboratorul de testare SATRA pentru a efectua teste hidrostatice și la hidroliza pe țesătura Sealtex.

Materialul este hidrolizat la o temperatură de 120 de grade timp de 7,5 ore. Apoi este flexat de 100.000 de ori conform SATRA TM25: 1992 și inspectat pentru a căuta ruperi ale țesăturii. Lipsa ruperilor indică o țesătură de înaltă performanță. Țesătura Sealtex obține în mod consecvent rezultate de top la acest test.

Testarea hidrostatică indică rezistența la penetrarea apei. Recomandarea SATRA este ca articolele de îmbrăcăminte impermeabilă să depășească un nivel de 300 cm. Portwest Sealtex atinge un nivel 500+

Testul hidrostatic se efectuează cu o viteză de creștere a presiunii apei egală cu 60 cm / minut la temperatura camerei.

Sealtex® Classic

Sealtex® Classic este o tehnologie de înaltă calitate, un material învelit cu PU, pe un tricotaj flexibil, foarte rezistent, din 100% poliester de 200g.

Materialul Sealtex Classic este testat în mod regulat pentru a se asigura că respectă și depășește standardele EN343 pentru impermeabilitate. Laboratoarele de testare independente efectuează încercări hidrostatice și prin hidroliza.

Materialul Sealtex Classic obține în mod constant rezultate de top la aceste teste.

Jacheta Sealtex Clasic

Stilul inteligent, rezistența excepțională la apă si prețul accesibil fac din acest articol de îmbrăcăminte o jacheta impermeabilă de mare valoare. Materialul dur si cusăturile sudate sunt combinate generos pentru confortul purtătorului. Jacheta oferă spațiu de stocare pentru lucrurile personale și de lucru și fermoar fixat cu clapeta.

Sealtex™ Ultra

Sealtex Ultra oferă toate caracteristicile tehnologiei Sealtex, dar este special conceput pentru industria de înaltă vizibilitate și oferă mai multă respirabilitate. Sealtex™ Ultra respectă standardul de înaltă vizibilitate EN ISO 20471.

Jacheta Bomber Sealtex Ultra (Portocaliu)

O jacheta bombardier căptușita, respirabilă, de culoare portocaliu, rezistentă la vânt si impermeabilă. Prevăzută cu 4 buzunare pentru depozitare.

Sealtex™ Air

Sealtex Air prezintă toate caracteristicile și beneficiile produsului Sealtex Classic cu avantajul suplimentar de a fi foarte respirabil. Material respirabil cu strat superior din poliuretan. Compoziție: 100% poliester tricotat, 180 g.

Pantaloni Sealtex AIR

Produs de calitate excepțională. Material ușor, respirabil, impermeabil si rezistent la vânt. Material: Sealtex™ AIR, 100% Poliester, 180g. Caracteristici: durabil, cu finisaj ușor de curățat.

Vizitați magazinul online SafetyOne.ro pentru mai multe articole din gama Sealtex. Această gamă exclusivă asigură un raport cost-eficiență remarcabil, oferind articole de îmbrăcăminte de calitate adevărată.

SafetyOne
/