Blog Tehnologia Mesh-Air pentru bonete de bucătar

Tehnologia Mesh-Air pentru bonete de bucătar

Tehnologia MESH AIR se traduce prin respirabilitate, funcționalitate și confort. Mesh-Air este o țesătură tridimensională, tricotată și rezistentă și este disponibilă într-o mare varietate de culori.

Ce înseamnă tehnologia Mesh-Air

  • Mesh-Air este o țesătură realizată cu mașină de tricotat.
  • Mesh-Air este o țesătură realizată din trei părți. Este precum un sandwich, astfel încât țesătura Mesh-Air se mai numește și țesătură de tip sandwich.
  • Având o formă de plasă, țesătură mesh-air are un aer modern și sportiv.
  • Folosește fibre sintetice din polimeri țesute împreună la mașina de tricotat de precizie unică.
  • Țesătura Mesh-Air este durabilă și rezistentă și permite circulația aerului pentru a păstra utilizatorul uscat și răcoros în medii de lucru calde.

Țesătura tip Mesh-Air este acum utilizată pe scară largă în industria confecțiilor de îmbrăcăminte și încălțăminte sportivă, în industria alimentară și bucătărie - bonetă de bucătar, genți, huse de scaune și banchete, saltele.

Caracteristicile tehnologiei Mesh-Air

  • Permeabilitate bună a aerului și capacitate de reglare moderată. Având o structură solidă a ochiurilor de plasă, este cunoscută sub numele de țesătură respirabilă. Comparativ cu alte țesături plate, gradul de respirabilitate al țesăturii air-mesh este mai mare, iar circulația aerului de la suprafața materialului păstrează utilizatorul confortabil, uscat și răcoros în medii de lucru calde.
  • Funcție elastică unică. Având structura unei plase și fiind supusă procesului de termofixare în timpul producției, atunci când este supusă unei forțe, țesătura air-mesh se extinde în direcția forței, se retrage atunci când forța aplicată se reduce și revine la forma sa originală.
  • Rezistentă la uzură și nu se scămoșează. Țesătura air-mesh este compusă din zeci de mii de fire din fibre sintetice din polimer, rafinate din petrol. Rezultatul obținut este un material solid, capabil să reziste la rupere și uzură, fiind în același timp neted si confortabil.
  • Reziliență la mucegai și antibacterian. Materialul air-mesh este supus unui proces antibacterian pentru protecție împotriva mucegaiului, fiind astfel capabil să inhibe reproducerea germenilor.
  • Ușor de curățat și uscat. Țesătura air-mesh se adaptează la spălare manuală, automată și curățare chimică, fiind ușor de curățat. Structura în trei straturi este respirabilă, ventilabilă și ușor de uscat.
  • Aspect elegant. Țesătura air-mesh este vopsită în culori clare care nu se șterg.

Intră pe SafetyOne.ro și vezi oferta noastră în materie de bonete și bandane pentru bucătari.

S900 Boneta MeshAir

Material: Kingsmil 190g: 65% Poliester, 35% Bumbac

Materiale contrastante: 100% Plasa Poliester Coolite, 60g

Descriere: Gradel rezistent pentru retinere excelenta a culorii. Material durabil care arata la fel spalare dupa spalare. Țesătură răcoroasă din plasa. Ajustarea cu scai oferă adaptare perfectă iar materialul Kingsmill garantează performanță maximă.

SafetyOne
/