Blog Tehnologia BizFlameTM Plus pentru protectia impotriva incediilor in mediul natural

Tehnologia BizFlameTM Plus pentru protectia impotriva incediilor in mediul natural

Incediile izbucnite in mediul natural reprezinta o amenintare grava atat pentru proprietatile cat si pentru vietile celor care locuiesc in zone expuse acestui risc. Combinatia de seceta, temperaturi mai ridicate, vant puternic si un exces de vegetatie uscata in paduri si pasuni, au inrautatit progresiv incendiile de sezon in ultimii 50 de ani.

Lupta cu incediile necesita foarte multa munca fizica si este practic imposibil ca personalul sa nu fie expus la pericole, dar in majoritatea cazurilor leziunile personale pot fi evitate. Un echipament de protectie personala adecvat asigura protectia si confortul necesar lucratorului in timpul unei operatiuni de stingere a unui incendiu.

Producatorul irlandez Portwest este lider pe piata echipamentelor si materialelor pentru activitatile de stingere a incediiilor in mediu natural pentru vreme calda.

 

Gama inovatoare Bizflame ™ Plus

Bizflame_WildFirePLUS_Logo-1309-300

Pentru a oferi cea mai buna protectie impotriva riscurilor asociate incendiilor exterioare, cei de la Portwest au dezvoltat gama de echipamente de protectie personala Bizflame ™ Plus, conceputa pentru a produce un material rezistent la flacara, dar in acelasi timp cu proprietati anti-statice.

BizFlame este o tesatura patentata din bumbac, antistatica, rezistenta la flacara, disponibila la nivel global si proiectata pentru maximum de performanta, confort si durabilitate.

Bizflame ™ Plus depaseste standardele internationale de siguranta pentru protectie la flacara si sudare ( EN ISO 11612 si EN ISO 11611 ), prin furnizarea de multiple obiective de protectie impotriva raspandirii flacarii, caldura radianta sau convective, stropi de metal topit si sudura si procedee conexe.

 

FR98 BIZFLAME™ Combinezon WildLand Fire

[caption id="attachment_338" align="aligncenter" width="1100"]FR98 - Combinezon Wildland Fire FR98 - Combinezon Wildland Fire[/caption]

Combinezonul BizFlame™ WildLand este fabricat din 99% bumbac si intretesut cu 1% fibre de carbon si cantareste 280 g. Excelenta rezistenta la rupere si elasticitate ofera durabilitate, in timp ce fibrele de bumbac de calitate premium confera materialului un confort de neegalat. Fibra de carbon antistatica inerenta.

Acest material prezinta toate avantajele extrem de inovatoare ale modelelor FR50 si fr28, dar designul este conceput special pentru a proteja impotriva pericolelor incendiilor din natura.

Certificat in conformitate cu Standardul EN15614 pentru Combaterea incendiilor. Acest combinezon este perfect pentru activitatile de stingere a incendiilor in mediul natural.

Material: Bizflame™ Plus

  • Genunchiere duble
  • Banda reflectorizanta ignifuga
  • Buzunar suport telefon
  • Buzunar pentru stilou
  • Mansete striate
  • Suport radio
  • UPF 50+
  • Fermoar reversibil

 

Vizitati www.safetyone.ro pentru o gama variata de echipamente de protectie

 

SafetyOne
/