Blog Înfruntă căldura cu îmbrăcămintea de protecție din gama Portwest Cooling 360

Înfruntă căldura cu îmbrăcămintea de protecție din gama Portwest Cooling 360

Se pare ca vara si-a intrat total in drepturi cu temperaturi foarte ridicate care dau deja bătăi de cap lucrătorilor in multe domenii de activitate. Căldura e aici si nu pleacă nicăieri, așa ca este momentul perfect sa va reîmprospătați îmbrăcămintea de protecție de vara cu câteva din cele mai performante produse marca Portwest! Recunoscuta pe plan global la nivelul industriei pentru îmbrăcăminte de protecție pentru îmbrăcămintea lor de înaltă calitate și pentru cei peste 100 de ani de experiență, Portwest este o alegere perfectă pentru îmbrăcăminte de protecție de vara pentru lucrătorii din aproape toate domeniile de activitate.

După cum bine știți, îmbrăcămintea de protecție va ajuta numai in măsura in care o folosiți in mod corect, pentru domeniile pentru care a fost conceputa si pentru condițiile de lucru pentru care este destinata. Astfel, pentru cei care lucrează in condiții care sunt afectate de temperaturile crescute din timpul verii, este vital sa poarte îmbrăcăminte de protecție conceputa special pentru condiții de temperaturi foarte ridicate. Îmbrăcămintea de protecție de vara va ajuta sa va mențineți cat mai răcoros posibil, oferindu-va in același confort si protecție!

 

Haideți sa vedem si câteva sfaturi de la specialiști legate de ce ar trebui sa purtam la locul de munca in materie de îmbrăcăminte de protecție pe timp de vara

 

  • Deși sună contra-intuitiv, dacă nu este prea cald, ar trebui să purtați mâneci lungi. Explicația din spatele acestei nebunii este că mânecile lungi vă vor proteja de arsurile solare - mai ales dacă materialul este rezistent la radiații UV. De asemenea, ca bonus suplimentar, mânecile lungi vă protejează de ciupiturile și mușcăturile de insecte. Suna bine, nu?!
  • În mod similar, pantalonii lungi sunt utili din aceleași motive de mai sus. Dar, dacă sunteți nevoiți să purtați îmbrăcăminte de protecție gen pantaloni scurți sau mâneci scurte, nu uitați să aplicați protecție solară!
  • Purtați, dacă este posibil, îmbrăcăminte de protecție de culoare deschisă, deoarece acestea reflectă razele solare mai bine decât hainele în culori închise.
  • Dungile reflectorizante de pe îmbrăcămintea de protecție de înaltă vizibilitate vor ajuta, de asemenea, să reflecte căldura UV și să vă mențină răcoros.
  • Unele opțiuni de îmbrăcăminte de protecție au proprietăți respirabile precum și rezistență la UV. Acestea sunt cele mai potrivite pentru vară!

 

Noi aici la Safetyone ne-am asigurat că veți găsi cele mai performante și calitative produse din gama de îmbrăcăminte de protecție pentru vară. Produsele noastre din gama Hi Vis Cooling marca Portwest sunt foarte apreciate în rândul clienților, datorită materialelor durabile din care sunt confecționate care asigură rezistență la cele mai grele condiții de muncă și care mențin corpul răcoros în climatele foarte calde.

 

Materialul de răcire Portwest: Produsele Portwest de răcire prin evaporare sunt confecționate cu tehnologia Cooling 360 Fabric care utilizează o chimie unică de polimeri.

 

Cum funcționează tehnologia Cooling 360

 

În momentul în care țesătura este înmuiată în apă, se creează o reacție chimică în țesătură, care permite îmbrăcămintei de protecție să acționeze ca un burete: reține apa și menține corpul rece în condiții de vreme caldă.

Gama Portwest Cooling 360 este cea mai recentă tehnologie de răcire. Această gamă inovativă oferă o selecție cuprinzătoare de produse care contribuie la reducerea riscului de stres termic și raze UV. Lucrătorii care activează în aer liber în domenii precum construcții, agricultură, minerit, petrol și gaze, precum și alte industrii, întâmpină frecvent temperaturi de până la și peste 40°C. Această gamă de îmbrăcăminte de protecție cu proprietăți de răcire, este ideală pentru utilizare în aceste condiții.

 

Safetyone.ro vă oferă următoarele produse din gama Portwest Cooling 360:

 

CV01 Vesta Răcire - Eficientă in oprirea supraîncălzirii

 

Un nou produs revoluționar care menține corpul răcoros pana la 8 ore. Folosind tehnologii si materiale antistres termic, aceasta vesta menține corpul la o temperatura ideala chiar si in condițiile cele mai fierbinți si cea mai umeda vreme. Pur si simplu îmbibați vesta in apa si apoi stoarceți pentru a îndepărta apa in exces. Vesta poate fi apoi purtata si nu va umezi hainele de dedesubt. Când vesta se usca, pur si simplu se repeta operațiunea pentru încă 8 ore de confort răcoros.

 

CV02 Vesta Răcire HiVis - Țesătură răcoroasa din plasa - EN ISO 20471 Clasa 2

 

Această vesta este confecționată dintr-un material fabricat special pentru răcirea corpului. Aceasta construcție inovativă are rolul de a contracara efectele nocive ale stresului termic. Aceasta vestă scade temperatura corpului si poate fi răcita din nou in câteva minute, ceea ce oferă ore de confort răcoros fără a compromite mobilitatea. Vesta este concepută pentru a vă elibera talia, oferind ușurința atunci când stați jos sau in picioare.

 

CV09 Vesta de răcorire - Țesătură 50+UPF pentru a bloca 98% din razele UV

 

Confecționată din fibre super absorbante, această vesta de răcire este concepută pentru a menține lucrătorii in condiții optime mai multe ore. Este ușor de activat și poate fi purtată fără a se umezi hainele dedesubt.

SafetyOne
/