Blog Îmbrăcăminte pentru vreme extremă de iarnă

Îmbrăcăminte pentru vreme extremă de iarnă

Iarna poate aduce cu ea temperaturi extrem de reci și vreme extremă în general, și este bine să fim pregătiți pentru orice surprize ne pot aduce zilele de iarnă. Indiferent dacă sunteți sau nu fani ai vremii de iarnă, îmbrăcămintea de iarnă corectă este esențială pentru a vă putea bucura de cele mai simple hobby-uri în aer liber sau pentru a vă îndeplini sarcinile zilnice în curte acasă sau la locul de muncă.

Indiferent de activitatea de iarnă care îți place sau dacă munca ta presupune activități în aer liber, echipamentul de iarnă adecvat care să se potrivească nevoilor tale este esențial pentru a te menține protejat. Îmbrăcămintea pentru vreme extremă nu trebuie doar să ofere o bună protecție, ci trebuie să fie confortabilă, durabilă și să poată îndeplini sarcina pe care a fost proiectată să o facă.

Când vine vorba de echipament pentru vreme extrem de rece, mai ales atunci când temperaturile scad semnificativ, protejarea feței de atacul temperaturilor înghețate este extrem de importantă. Cea mai bună cale pentru a-ți proteja fața de frigul extrem este utilizarea unei cagule, ca acest model vândut de Safetyone.ro:

Cagula Fleece

Detalii

Cagula fleece ste esențială pentru temperaturile extrem de reci. Confecționată din Fleece 100% Poliester, Strat superior Anti-Agățare 190g, materialul moale protejează capul și fața în condițiile solicitante de iarnă. Gagula oferă protecție deosebită împotriva vântului și are avantajul de a fi mărime universală.

Protejarea mâinilor de frigul înțepător având în același timp o bună dexteritate a mânilor, este probabil singurul lucru pe care majoritatea lucrătorilor care își desfășoară activitățile în aer liber și-l doresc atunci când cumpără echipament pentru vreme extrem de rece. Există o mulțime de opțiuni excelente pe piață, una dintre cele mai bune fiind aceste mănuși comercializate de SafetyOne.ro:

Mănuși Ski Impermeabile

Detalii

Mănuși impermeabile pentru întrebuințări multiple, confecționate din 100% Poliamidă 142g, Căptușeală: Micro-fleece Poliester 100% 120g, Căptușire: 100% Poliester 80g. Căptușeala moale micro fleece ofera izolare adițională. Aceste mănuși oferă dexteritate sporită țn zona palmei și a degetului arătător.

Această piesă de îmbrăcăminte pentru vreme extrem de rece acționează ca un strat de bază. Într-un fel, este prima linie de apărare în menținerea căldurii corpului, astfel încât să vă puteți bucura de activitățile de iarnă sau să vă puteți desfășura sarcinile la muncă fără a deveni victima frigului extrem. O alegere potrivită ca strat de bază este acest articol vândut de SafetyOne.ro:

Bluză de Corp Thermal Baselayer

Detalii

Confecționat din 100% Poliester Wicking 140g, material cu permeabilitate capilară de înaltă performanță ,acest produs oferă o potrivire optimă pentru confort sporit și strat superior neted care respinge umezeala și menține căldura.

Atunci când temperaturile scad foarte mult, este esențial să ne menținem zona trunchiului caldă și confortabilă. Asta înseamnă că trebuie să avem geaca sau jacheta potrivită pentru lucrul în condiții de vreme extremă. Vă propunem această geacă pentru condiții extreme vândută de SafetyOne.ro, concepută pentru a fi utilizată de cei care înfruntă temperaturile extreme zi de zi la locul de muncă. Această geacă vă va menține calzi și confortabili chiar și în cea mai aspră vreme.

Jacheta ColdStore

Detalii

Geaca oferă protecție de neegalat pentru vremea rece. Fermoarele duble de mare rezistență oferă flexibilitate maximă. Manșetele lungi tricotate cu orificii pentru degetul mare asigură căldură adițională. Jacheta include o bandă reflectorizantă aplicată în jurul pieptului şi spatelui pentru vizibilitate sporită. Caracteristici multiple. Confecționată din 100% Poliester Respirabil, țesătură Oxford cu o Finisare Rezistentă la Pete, 150g 150g țesătură căptușeală: 100% Poliester 60g, Material umplutură: 100% Poliester 300g

SafetyOne
/