Blog Îmbrăcăminte pentru condiții de iarnă - Combinezonul Căptusit Orkney

Îmbrăcăminte pentru condiții de iarnă - Combinezonul Căptusit Orkney

Este foarte important să ne îmbrăcăm adecvat pentru locul de muncă, mai ales atunci când condițiile adverse ne pot afecta activitățile și sarcinile.

Îmbrăcămintea de lucru pentru iarnă trebuie să acorde prioritate confortului, căldurii și caracterului practic pe tot parcursul zilei.

Vedeta articolului de azi privind cele mai bune opțiuni în materie de îmbrăcăminte de iarnă pentru lucru este Combinezonul căptușit Orkney.

Combinezon Căptusit Orkney

Confecționat din material Kingsmill 245g: 65% Poliester, 35% Bumbac performant, căptușeală din poliester căptușit, betelie laterală elastică. Caracteristici: Action Back, buzunar suport riglă, buzunar suport telefon, buzunare cu fermoar, suport radio, buzunar cu clapă, manșetă cu buzunar, 8 buzunare, fermoar reversibil

Combinezonul Orkney de la Portwest este confecționat din Kingsmill, material inovativ care conține 65% poliester și 35% bumbac, având o greutate de 245-300g. Este un articol de îmbrăcăminte de iarnă comod și durabil, disponibil într-o gamă mare de măsuri.

Combinezonul căptușit Orkney marca Portwest este un produs performant de înaltă calitate, destinat utilizării în condiții extreme de iarnă, care oferă purtătorilor confort și protecție termică, pentru ca sarcinile zilnice la locul de muncă să se desfășoare în siguranță. Este prevăzut cu o multitudine de caracteristici utile, care îl fac potrivit pentru o varietate de medii de lucru.

Acest combinezon a fost conceput pentru a proteja și îmbunătăți performanța muncii în cele mai dificile terenuri și condiții, fără a face compromisuri asupra siguranței și confortului.

Acest combinezon de lucru poate fi utilizat într-o varietate de medii, variind de la șantiere de construcție, la munca într-un garaj sau în cadrul unui combinat! Nu există nicio limită pentru acest combinezon, deoarece funcția lui principală este de a proteja utilizatorul împotriva temperaturilor scăzute în orice mediu și în orice situație.

Combinezoanele, spre deosebire de salopetele cu pieptar, sunt articole de îmbrăcăminte completă, deoarece acoperă în mod adecvat tot corpul: picioare, brațe, spate și piept, închizându-se cu ușurință cu ajutorul unui fermoar sau ocazional cu nasturi. Datorită faptului că acoperă tot corpul, combinezoanele sunt mai călduroase decât salopetele cu pieptar, și sunt preferate de mecanici sau lucrătorii de pe șantiere de construcții, care își trag cu ușurință un combinezon peste hainele lor de acasă.

Una dintre caracteristicile cele mai importante ale combinezonului Orkney, este faptul că este căptușit. Însăși denumirea produsului prevede faptul că este căptușit. Combinezonul Orkney nu este unul obișnuit, pentru sarcinile uzuale zilnice. Acesta este un combinezon prevăzut cu o căptușeală de calitate care ajută la protejarea lucrătorului împotriva a ceea ce se întâmplă afară, fie că vorbim de ploaie sau zăpadă.

Un combinezon căptuși corespunzător oferă o protecție adecvată, menținând picioarele și corpul purtătorului calde și uscate.

Proprietățile cheie care promovează acest combinezon pentru sezonul rece, sunt caracterul termoizolant și protecția / rezistența la temperaturi scăzute, rezistența la uzură și rezistența la abraziune.

Pentru mai multe articole de îmbrăcăminte de iarnă și pentru condiții extreme, magazinul online SafetyOne vă stă la dispoziție cu o gamă variată de modele de la producători de top și la prețuri accesibile.

SafetyOne
/