Blog Echipamente de protectie Aluminized Reflective si gama Fire Entry

Echipamente de protectie Aluminized Reflective si gama Fire Entry

Costumele reflectorizante aluminizate ofera protectie impotriva caldurii radiante, scanteilor si stropilor de metal topit. Imbracamintea cu reflexie a caldurii radiante este ideala pentru utilizare in minerit, turnatorii, otelarii, topitorii, ateliere de sudura, etc. Imbracamintea reflecta 95% din caldura radianta de pana la 2000º.

Gama de protectie Fire Entry

Costumele Fire Entry sunt usor de purtat si imbracat, si sunt concepute in special pentru utilizare in conditii dure de stingere a incendiilor pe aeroporturi, in industria petrolului si gazelor si in diferite alte locatii unde temperatura de contact poate izbucni pana la 11094°C.

Echipamentele de protectie din gama Fire Entry sunt extrem de fiabile in cele mai dure situatii si conditii care presupun expunerea totala la foc sau la calduri radiante extreme, datorita celor 8 straturi de rezistenta termica. Toate piesele unui costum din gama Fire Entry: manusi, capison, talpi, acoperitori, sunt complet izolate, pentru a oferi protectie adecvata la contactul direct cu flacarile. Stratul exterior aluminizat din IGNIS ofera costumelor din aceasta gama protectie impotriva caldurii radiante de pana la 1650º.

Proprietati:

  • Strat exterior IGNIS, aluminiu metalizat – pentru protectie excelenta impotriva caldurii radiante
  • Material IGNIS in 7 straturi de izolatie interioara cu rezistenta termica: 1 strat 95% meta-aramid, 5% para-aramid densitate 330 gr./mp; 5 straturi de carbon 120 gr./mp, 1 strat interior tip vascoza aramida 125 gr./mp

Concepute pentru:

  • 815°C (15000F) temperatura ambientala
  • 1093°C (20000F ) Contact direct cu flacarile
  • 1650°C (30000F ) Caldura radianta

Costumele Fire Entry necesita aparate de respirat.

Descriere:

  • Capison – conceput pentru a fi utilizata impreuna cu masca de aer. Compartiment pentru aparatul respirator izolant. Vizor de protectie din aluminiu durizat, cu 2 lentile reflectorizante, termorezistente.
  • Jacheta: izolata termic, inchidere frontala cu fermoar, snur de reglare la baza jachetei
  • Pantaloni: talie inalta, cu bretele ajustabile si benzi ajustabile cu arici in partea de jos a picioarelor.
  • Manusi: lungime 40 cm, strat protector IGNIS, 3 straturi din Carbon si 1 strat Aramid vascoza
  • Acoperitori: acces lateral, complet izolati, cu talpa din para-aramid 645gm oferind rezistenta la abraziune
SafetyOne
/