Blog De este este important să purtăm vestă de protecție la locul de munca

De este este important să purtăm vestă de protecție la locul de munca

Vestele de siguranță sunt un instrument crucial de siguranță în industria construcțiilor și depozitelor. Vestele sunt unul dintre numeroasele aspecte care vă asigură siguranța zi de zi la locul de muncă.

Care sunt beneficiile vestelor de siguranță?

  • Vestele de protecție au un număr de avantaje, începând cu designul lor. Materialul din plasă din care sunt confecționate reduce greutatea pe care o poate adăuga corpului. Un exemplu excelent al acestui beneficiu uimitor: dacă plouă, vesta nu se va îmbiba cu apă și nu va atârna mai greu pe corp și se va usca mai repede decât materialele obișnuite.
  • Un alt mare beneficiu este caracteristica de vizibilitate ridicată. Acesta este cu adevărat principalul scop de a purta vesta de protecție. Vestele de siguranță sunt confecționate în culori fluorescente și din materiale reflectorizante pentru ca lucrătorul să poată fi văzut cu ușurință în toate condițiile. De asemenea, vesta reflectorizantă diferențiază lucrătorii de pietoni și, în unele cazuri, vor identifica compania pentru lucrează. De exemplu, în caz de accident, lucrătorul se distinge cu ușurință datorită vestei de siguranță pe care o poartă. Majoritatea vestelor de siguranță au imprimate un logo al companiei pe spatele acestora pentru o mai bună identificare.
  • Ajută șoferii să distingă mai ușor muncitorii. În construcțiile de pe marginea drumului sau în alte zone în care este prezent traficul de vehicule, purtarea unei veste Hi-Vis contribuie la reducerea riscurilor de accidentare a lucrătorilor.
  • Creează un mediu de lucru mai sigur. Angajații dvs. se vor simți mai în siguranță atunci când au acces la veste de siguranță reflectorizante. Siguranța sporită se poate traduce în productivitate crescută și un moral mai bun al angajaților.
  • Probabilitatea de accidente este redusă. Vestele de siguranță sunt cerute de lege persoanelor care lucrează în domenii care necesită vizibilitate ridicată. Purtarea acestor veste de siguranță poate însemna într-adevăr diferența dintre viață și moarte. Deși încă posibile, accidentele care implică muncitori care nu sunt văzuți sunt reduse foarte mult prin purtarea corectă a vestelor cu vizibilitate ridicată.

Pe site-ul nostru de îmbrăcăminte și echipamente de protecție Safetyone.ro veți găsi o gamă largă de veste de siguranță de la producători de top în industrie, cum ar fi Portwest, lider în producția de îmbrăcăminte Hi-Vis. Vă punem la dispoziție cele mai noi tehnologii în ceea ce privește materialele reflectorizante, printr-o gamă de produse de cea mai înaltă calitate.

 

G456 Vesta Glowtex™ Executive HiVis Ezee Zip

AS/NZS 4602.1:2011 Clasa D/N, EN ISO 20471 Clasa 2, RIS-3279-TOM ISSUE 1 (doar portocaliu), ANSI/ISEA 107-2015 TIP R CLASA 2

Vesta Executiv Glowtex Ezee Zip folosește cea mai recenta inovație in tehnologia de emisie a luminii, asigurând ca purtătorul atinge cel mai inalt nivel de protecție, iar acum dispune si de fermoarul nostru Eeze Zip revoluționar pentru fixare universala. Material fluorescent pentru o vizibilitate completa la lumina naturala, o banda retro reflectorizanta HiVisTex si o banda fosforescenta Glowtex ™ care luminează in întuneric.

Vezi produsul in magazinul nostru online

 

În plus față de veste de siguranță reflectorizante tipice, există și alte veste de siguranță pentru scopuri diferite:

  • Vestă de siguranță cu iluminare - atât reflectorizante pentru vizibilitate ridicată, dar și o sursă de lumină pentru a crește vizibilitatea și pentru a ajuta la performanța la locul de muncă.
  • Siguranța legată de apă - de la asigurarea unei vizibilități ridicate în timpul activităților pe apă la veste profesionale de calitate care pot include capacități de salvare a vieții.
  • Îmbrăcăminte de ploaie - vizibilitatea normală scade în timpul ploii, astfel că sunt disponibile veste de siguranță pentru utilizare pe autostrăzi, concepute pentru vizibilitate ridicată în condiții de ploaie.
  • Vestă de siguranță pentru construcții - oferă o vizibilitate ridicată pe șantierele de construcții mai mari, în special atunci când sunt folosite utilaje grele.
  • Vestă cu hamuri de siguranță - modelele acestui produs sunt utilizate în operațiunile aeriene și maritime, dar și în diferite tipuri de operații de construcție.
SafetyOne
/