Blog Combinezoane de protectie : reutilizabile sau de unica folosinta ?

Combinezoane de protectie : reutilizabile sau de unica folosinta ?

Combinezoanele de protecție au fost create pentru a asigura un nivel ridicat de protecție în timpul activităților de muncă. Combinezoanele acoperă sau înlocuiesc îmbrăcămintea personală, iar scopul lor principal este de a proteja lucrătorul împotriva pericolelor chimice, biologice, mecanice, termice, electromagnetice și electrice.

Combinezoane de protectie reutilizabile

În colecțiile noastre avem numeroase modele de combinezoane concepute pentru lucrul în zone cu pericol de explozie. Combinezoanele comercializate de SafetyOne protejează împotriva efectelor termice ale exploziilor, care pot provoca arsuri foarte grave sau chiar moartea oricui aflat în apropiere.

Combinezoanele din gama Araflame Flame Resistant Plus sunt confecționate din tesatura Araflame Plus, o tesatura moale si respirabila cu protectie ignifuga si rezistenta excelenta la rupere si tractiune. Combinezoanele din gama Araflame Flame Resistant Plus sunt ideale pentru o varietate de industrii, incluzând industria petrochimică și a gazelor, si multe altele.

SafetyOne.ro ofera clientilor o gama variata de combinezoane reutilizabile care ofera protectie multipla. In functie de tipul job-ului, clientii nostri pot alege combinezoane de protectie care ofera o gama larga de caracteristici, precum: protectie impotriva descarcarilor electrostatice, rezistenta la substante acide, protectie impotriva propagarii flacarii, protectie la arc electric si impermeabilitate.

Pentru uz general care nu necesita clase de protectie certificate CE, va propunem Combinezonul pentru uz general marca SafetyOne, realizat in atelierul propriu.

 

SO3 Combinezon de lucru

  • 100 % ţesătură diagonală de bumbac 250 gr/mp
  • guler răsfrânt
  • inchidere frontala cu fermoar ascuns de plastic cu dubla deschidere
  • 2 buzunare aplicate pe piept, cu clapă și închidere cu nasture
  • 2 buzunare aplicate talie
  • 1 buzunar aplicat la spate
  • 1 buzunar suport riglă
  • partea dorsală elastică.

Vezi produsul in magazinul nostru online

 

In stoc cu livrare imediata puteti gasi varianta in albastru royal (tesatura 250gr/mp), iar pentru alte modele, culori si gramaje (280, 300 sau 320), va stam la dispozitie pentru comenzi personalizate.

 Combinezoane de protectie de unica folosinta

Combinezoanele de protecție pentru utilizare pe durată scurtă, adesea denumite „combinezoane de protecție de unică folosință”, au fost concepute pentru a proteja oameni, procese și produse. Combinezoanele de unica folosinta protejează lucrătorii împotriva compușilor chimici, azbestului, prafului și fibrelor, substanțelor chimice utilizate în agricultură și in industria grea, precum și impotriva vopselelor și lacurilor.

Combinezoanele de unica folosinta protejează procese de productie și produse care necesita efort si multa atentie de potentiale contaminari din partea personalului: de ex. în săli cu atmosfera controlata sau în producția de produse farmaceutice, precum și produse alimentare.

În plus, combinezoanele de unica folosinta protejează împotriva contactului cu compuși organici concentrați și acizi și baze anorganice, precum și soluții saline. Mai mult, testele de penetrare folosind simulanți pe baza de sânge și virusi au arătat că materialul specializat folosit pentru fabricarea combinezoanelor de unică folosință protejează purtătorul de fluidele și agenții patogeni ai altor persoane.

SafetyOne.ro comercializeaza o gama larga de modele de combinezoane cu ciclu de viata limitat, de la producatori de top, precum Portwest.

SafetyOne
/