Blog Suporturile anti-oboseala

Suporturile anti-oboseala

Ce sunt suporturile anti-oboseala?

Suporturile anti-oboseala sunt concepute pentru a reduce oboseala cauzata de statul in picioare perioade lungi de timp, in special pe suprafete dure (ciment). Suporturile destinate reducerii oboselii pot fi confectionate din diferite materiale, inclusiv cauciuc, stofe pentru covoare, vinilin si lemn.

suporturile-anioboseala

De ce sa utilizam suporturi anti-oboseala?

Suporturile anti-oboseala sunt cu precadere utilizate pentru a reduce oboseala picioarelor pentru muncitorii al caror job presupune perioade lungi de stat in picioare, intr-o singura pozitie, fara pauze. Disconfortul, oboseala si durerea de picioare dupa multe ore petrecute in picioare reprezinta efectul combinat al mai multor factori, respectiv specificul locului de munca, incaltamintea purtata de muncitor si materialul din care este facuta pardoseala. Conform datelor stiintifice, statul in picioare pentru perioade lungi de timp, este in special stresant si obositor. Indiferent de calitatea incaltamintei si a pardoselei, statul in picioare in sine poate cauza oboseala foarte mare dupa o zi intreaga de munca.

Aici intervine functionalitatea suporturilor anti-oboseala. Produsele din aceasta gama de accesorii pentru protectia individuala a muncitorului izoleaza picioarele si reduc iritatia.

Suporturile anti-oboseala – confortul pe care il puteti simti cu adevarat

Suportul Robust Anti-oboseala MT52 produs de cei de la Portwest a fost conceput ergonomic pentru a reduce stresul cauzat de perioadele lungi de stat in picioare. Actionand activ asupra picioarelor, suporturile anti-oboseala maresc fluxul de sange la o cantitate ideala, prevenind astfel instalarea starii de amorteala si durere la nivelul picioarelor.

Proprietatile de amortizare ale suporturilor anti-oboseala ofera o suprafata moale si confortabila, mentinand in acelasi timp o postura corecta a corpului, permitand lucratorilor sa munceasca mai mult in conditii mai relaxante, fara stres si iritatie a picioarelor, izoland picioarele de suprafetele reci.

Suportul robust anti-aboseala MT52 produs la cele mai inalte standarde de calitate, ofera muncitorului o suprafata de lucru rezistenta la alunecare, cu proprietati excelente de drenaj. Pernutele de aer anti-oboseala de pe fata inferioara a suportului asigura confort pentru durate mai mari. Varfurile de prindere permit extinderea usoara a dimensiunii suportului atunci cand este necesar. Material rezistent, impermeabil, adecvat pentru utilizare atat in spatii deschise cat si inchise.

Descriere produs:

  • Dimensiuni: 600x900x15 mm
  • Material de fabricatie - nitril si cauciuc
  • Culoare: negru
  • Greutate: 4,5 kg
  • Prindere la varfuri
  • Impermeabil
  • Material foarte rezistent la uzura
  • Drenaj al suprafetei
  • Produs unitar
SafetyOne
/