Blog Ghidul nostru pentru personalizarea uniformelor de lucru

Ghidul nostru pentru personalizarea uniformelor de lucru

Angajații tăi sunt ambasadorii companiei tale. Un aspect corect si personalizat iti ajută compania să iasă în evidență in fata clienților (potențialilor clienti) și să creeze o primă impresie profesională.

O tinuta uniformă nu mărește doar vizibilitatea companiei tale, ci emană și profesionalism. La Safetyone.ro gasesti colectii de imbracaminte de protectie si imbracaminte de lucru structurate astfel încât să găsești rapid și ușor combinațiile potrivite de îmbrăcăminte în conformitate cu  cerintele si culorile companiei tale. Pentru bărbați și femei.

 

Broderie, Serigrafie sau Transfer termic?

Ce tip de personalizare se preteaza cel mai bine pentru uniforma companiei tale?

Există diverse modalități de a-ti personaliza echipamentul de lucru  prin aplicarea logo-ului companiei tale.

Broderie - aspect sofisticat și calitate pentru brand-ul tau corporativ

Tehnica broderiei este excelentă pentru toate tipurile de îmbrăcăminte. Aspect sofiscat, durabil si rezistent, ideala pentru spalare la temperaturi ridicate (nu uita sa verifici intotdeauna eticheta cu recomandari de ingrijire).

Broderia este cea mai bună opțiune pentru personalizare tricouri, bluzoane, jachete din lână, dar nu este recomandată pentru imbracamintea de lucru impermeabila.

Scoate in evidenta numele sau logo-ul companiei tale prin tehnica broderiei. Promoveaza la maximum  imaginea companiei tale asigurandu-te că logo-ul sau denumirea business-ului tau sunt clar vizibile. Locul ideal pentru aplicarea broderiei pe un tricou, geaca, bluzon, este pe spate sau pe piept iar pe pantaloni, broderia se poate aplica pe buzunare sau piciorul din spate.

Sepcile brodate cu logo-ul companiei tale pot fi cartea ta de vizita. Sunt usor de purtat de toti angajati, barbati si femei si sunt imediat vizibile.

Safetyone.ro are o gama cuprinzatoare de modele de sepci, majoritatea fiind pretabile tehnicii de broderie.

 

FK080.34 Houston 5-Panel Printers Cap

Sapca din material reciclat PU, cu 5 paneluri, ajustabila, panelul de faţă fără cusături, produs perfect pentru broderie sau imprimare cu transfer. Acest model de sapca universal este disponibil in 14 culori intense.

Vezi produsul in magazinul nostru online

 

Serigrafie - reproducere perfecta a culorii, durabilitate si rezistenta la spalare

Serigrafia este una dintre cele mai populare tehnici de imprimare fiind folosita de mai bine de 100 de ani în sectorul comercial și artistic și este utilizata în principal pentru imprimarea de imagini și modele pe tricouri, sepci, imbracaminte de lucru reflectorizanta, si in general pentru majoritatea tipurilor de tesaturi. Pentru tricouri și tricouri polo, tehnica ideala de personalizare este  serigrafia sau transferul termic.

Tehnica de personalizare prin serigrafie este recomandată pentru modele/desene de până la patru culori spot, de exemplu logo-uri, fraze și modele grafice simple.

Safetyone.ro recomanda serigrafia pentru comenzi de volum. Se pot printa si logo-uri individuale si fonturi.

Tricouri personalizate prin tehnica serigrafiei – pe site-ul Safetyone.ro vei gasi o gama vasta de tricouri de barbati si dama, din materiale calitate, majoritatea pretabile pentru personalizare.

Brand-uri precum Malfini, Gildan, Naples sau Fruit of the Loom au o gama larga de modele de tricouri, majoritatea disponibile intr-o multitudine de culori vibrante.

 

FK563.09 Tricou Polo Heavy

Confectionat din 100% bumbac de foarte bună calitate, fără cusături laterale, pliu cu 3 nasturi, cusătură dublă întărită. Produs disponibil intr-o paleta de 17 culori vii si in varianta pentru dama.

Vezi produsul in magazinul nostru online

Transfer termic – Imbracaminte de lucru Hi-Vis personalizata cate te scoate in evidenta

Indiferent dacă ești o companie mică sau o companie cu experienta indelungata, imbracamintea de lucru Hi-Vis este o investiție cu adevărat importantă dacă ai nevoie sa fii vizibil la locul de munca. Gama de imbracaminte de lucru Hi-Vis comercializata de Safetyone.ro poate fi personalizata prin transfer termic cu numele companiei, logo-ul sau text la alegere. Angajatii tai vor fi astfel vizibili la locul de munca, vor arata profesional, si in acelasi timp vor promova imaginea companiei tale.

Avem la dispoziție o gamă largă de articole de îmbrăcăminte Hi-Vis disponibile, inclusiv jachete hi vis, veste hi-vis, sepci, combinezoane si pantaloni.

F474 Vesta Iona

80% Poliester, 20% Bumbac 280g, ofera vizibilitate functionala, banda reflectorizanta, inchidere cu scai. Disponibila in 7 culori.

Vezi produsul in magazinul nostru online

De ce sa alegi Safetyone.ro pentru personalizarea echipamentului tau de lucru?

Echipa noastra de experti te va ajuta intotdeauna sa alegi cea mai buna optiune de personalizare design, cantitate si pret pentru tine si uniforma companiei tale, pentru a obtine cele mai bune rezultate.

 

SafetyOne
/