Blog Gama de produse dedicata industriei HORECA

Gama de produse dedicata industriei HORECA

Fiecare business are o poveste. Povestea ta este diferita de toate celelalte. In mare parte, ceea ce diferentiaza afacerea ta de celelalte este îmbrăcămintea pe care o poartă angajații tăi, produsele folosite precum și echipamentele pe care le folosești și le prezinți clienților tăi.

HoReCa reprezinta un sector important al industriei serviciilor alimentare. Prin gama noastra de articole destinata industriei HORECA, te ajutam sa iesi in evidenta. Articolele noastre de imbracaminte si accesorii HORECA sunt atent selectionate si produse de companii calificate, la cele mai inalte standarde de calitate, care te vor ajuta sa imbunatatesti performanta companiei tale.

Imbracaminte de lucru si de protectie din gama HORECA

Produsele noastre din gama HORECA sunt fabricate din cele mai bune materiale, de catre producatori renumiti in industrie, precum Portwest, Bargear sau Bistro by Jassz. Rezultatul eforturilor de productie este un design confortabil, usor de recunoscut, modern, gata sa prezinte business-ul tau in cea mai buna lumina.

Pe site-ul nostru online de imbracaminte si incaltaminte de protectie Safetyone.ro vei gasi o linie specializata de imbracaminte profesionala pentru bucatari destinata industriei HORECA: jachete, sorturi, camasi, pantaloni si accesorii (bonete bucatar, bandane bucatar, prosoape de bucatarie).

Pentru hotelieri si restaurante, comercializam o gama de inalta calitate de prosoape de baie, prosoape de maini, prosoape de plaja si halate de baie marca Malfini sau Towels by Jassz confectionate din bumbac sau frotir de foarte buna calitate, foarte absorbante si placute la atingere. Tesatura de frotir este ideala pentru personalizarea prin tehnica broderiei.

 

FK022.64 Halat de baie Geneva

Marca Towels by Jassz, 100% bumbac, guler discret, se poate agăţa, mânecă lungă cu manşete, curea, buzunare, se poate spăla până la 60°C, produs unisex, disponibil in 2 culori (bleumarin si alb) si marimi de la XS/S LA 3XL/4XL.

Vezi produsul in magazinul nostru online

 

AD903 Prosop mic TERRY

Marca Malfini, frotir, 100 % bumbac 450 gr/mp, prosop ideal pentru broderie, plăcut la atingere şi absorbant, cu bordură decorativă pe ambele margini. Prosop disponibil in 11 culori vii.

Vezi produsul in magazinul nostru online

 

FK017.64 Prosop de plaja 100x180

Marca Towels by Jassz, 100% bumbac, se poate spăla până la 60°C, disponibil intr-o gama de 19 culori.

Vezi produsul in magazinul nostru online

Nu ezita si viziteaza-ne online pe site-ul Safetyone.ro si descopera produsele noastre din gama HORECA. Iti stam la dispozitie pentru a te ajuta sa gasesti cele mai bune produse pentru a-ti usura viata si afacerea.

SafetyOne
/