Blog De ce trebuie adoptat un stil vestimentar la locul de muncă?

De ce trebuie adoptat un stil vestimentar la locul de muncă?

Pentru a vă asigura că nu aveți paradă cu toate tipurile de haine la locul de muncă -  de la tricouri trăsnite până la costume formale sau rochii și fuste potrivite pentru o ieșire cu fetele în oraș - este foarte important să aplicați un cod vestimentar valabil pentru toți angajații dvs. - fie acesta formala sau neformal, codul vestimentar trebuie să fie obligatoriu.

Care sunt principalele motive pentru care vă recomandăm să aveți o uniformă pentru angajații dvs.?

  • promovarea brandului prin intermediul uniformei
  • veți oferi afacerii dvs. un aspect mai profesionist
  • clienților dvs. le va fi mult mai ușor să identifice personalul dvs.

Printre cele mai importante motive pentru adoptarea unui cod vestimentar la locul de muncă, este abilitatea de a proiecta o imagine profesională și de a promova în mod eficient marca sau brandul companiei dvs.

Un alt aspect care ar trebui luat în considerare atunci când vă gândiți la adoptarea unui stil vestimentar pentru toți angajații dvs., este siguranța - prin impunerea și adoptarea unei uniforme, vă puteți asigura că personalul dvs. poartă îmbrăcămintea și încălțămintea de protecție potrivite dacă echipamentul de protecție personală este o parte obligatorie a uniformei din motive de sănătate și securitate la locul de muncă.

De ce să adoptați o uniformă la locul de muncă?

Vă prezentăm mai jos principalele motive, care susțin, în opinia noastră, prezența uniformei la locul de muncă:

  • Uniforma subliniază caracterul adecvat

Pentru aceia dintre dvs. care au întâmpinat scene de genul: angajat în pantaloni scurți de plajă și șlapi sau angajată într-o rochiță de discotecă care se plimbă prin birouri, atunci cu siguranță aveți nevoie de un cod vestimentar care să sublinieze caracterul adecvat al conduitei la locul de muncă. Codul vestimentar nu trebuie să defavorizeze vreo persoană sau să vizeze în special pe cineva, ci trebuie doar să asigure un mediu decent și corespunzător la locul de muncă, care să nu afecteze ceilalți angajați.

  • Uniforma stabilește brandul companiei

Dacă utilizați uniforme, atunci puteți stabili un brand de companie cu un anumit cod vestimentar. Pentru companiile a căror activitate implică contactul direct și continuu cu clienții, o uniformă care stabilește brandul companiei este o idee excelentă. Pentru ca angajații dvs. să poarte cu plăcere și mândrie uniforma companiei dvs. asigurați-vă că aceștia au un cuvânt de spus atunci când alegeți cea mai bună opțiune pentru uniformă. Până la urmă, ei sunt cei care vor purta zi de zi uniforma, de aceea aceasta trebuie să fie confortabilă și în același timp aspectuoasă și să le complimenteze silueta.

  • Uniforma consolidează unitatea

La fel cum echipele sportive poartă o uniformă pentru a crea unitate, companiile pot avea un cod vestimentar care promovează apartenența. Uniformele și codurile vestimentare deopotrivă le pot oferi oamenilor un sentiment de apartenență. Dacă angajații simt că lucrează pentru aceleași obiective ale companiei, afișând toți un unificat (fie că este vorba de o uniformă sau de haine profesionale), atunci se vor simți mai aliniați cu valorile companiei.

  • Uniforma poate duce la creșterea productivității

Studiile arată că purtarea unei "îmbrăcăminte de lucru" specifică are un impact mental asupra productivității individuale. Anumite haine au o semnificație simbolică pentru oameni, de ex. atunci când poartă un costum sportiv, oamenii se simt mai în formă și sunt mai concentrați la antrenamente, pe același principiu, purtând o anumită îmbrăcăminte de lucru îi va face pe oameni să se concentreze mai mult la locul de muncă. Să ne gândim că sunt multe domenii în care oamenii se schimbă după muncă. Acțiunea psihologică de a schimba hainele după muncă permite oamenilor să realizeze că au terminat programul și că sunt 'liberi'.

SafetyOne.ro vine în sprijinul dvs. cu o gamă largă de produse de calitate de la producători de top:

  • Cămăși și tricouri pentru uz general, stil office, pentru bărbați și dame
  • Pantaloni de lucru, ce pot fi foarte ușor adoptați într-o ținută formală la locul de muncă
  • gamă variată de cămăși și pulovere business, din materiale calitative și cu design atrăgător, pentru bărbați și dame
  • gamă largă de combinezoane și salopete de lucru pentru domeniile care necesită PPE
  • Diferite tipuri de halate universale și de lucru

Toate produsele noastre țintesc confortul, calitatea și siguranța la prețuri corecte și accesibile.

SafetyOne
/