Blog Cum alegem și cum purtăm o camasă pentru un stil office impecabil?

Cum alegem și cum purtăm o camasă pentru un stil office impecabil?

Indiferent de industria în care lucrați, stilul dvs. office trebuie să fie unul impecabil. Camașa dvs. reprezintă eticheta dvs. la locul de muncă, de aceea trebuie să optați întotdeauna pentru cămăși de calitate și care vi se potrivesc perfect. Trucul pentru a avea cămăși de lucru adecvate este de a rămâne la stilurile și culorile clasice, întrucât nu ai cum să dai greș cu acestea. Optați pentru clasicul alb, negru, bleu sau roz pentru o garderobă office corespunzătoare, întrucât aceste culori reprezeintă o bază grozavă la care puteți combina alte culori și modele.

Modelele de cămăși comercializate de SafetyOne.ro reprezintă alegerea ideală dacă sunteți în căutarea unor modele versatile, clasice și nu în ultimul rând confortabile.

Cum găsim cămăși office de cea mai bună calitate?

Deși pare destul de banal, uneori este foarte greu să găsești cămăși office de calitate bună, mai ales atunci când există atât de multe modele de cămăși office ieftine pe piață. Există foarte multe branduri și stiluri disponibile și poate fi copleșitor să știi ce sa alegi, așa că o ideea bună este să optezi pentru cămășile de lucru clasice, albe, cu nasturi, întrucât este cea mai versatilă și ușor de purtat piesă de vestimentație din  garderoba dvs.

camasi office

Care sunt aspectele esențiale de care trebuie să ținem cont atunci când căutăm o cămașă de calitate?

  • Brandul - Dacă este o marcă de calitate superioară cu un preț mai mare, atunci în 9 cazuri din 10 veți avea o cămașă din materiale de calitate care vă va ține ani de zile.
  • Material - Nu vă fie teamă să atingeți materialele, întrucât cum le simțiți pe mână, așa se vor simți pe piele atunci când le purtați. Cămășile de lucru din materiale de calitate se vor simți ușor mai groase și moi la atingere.
  • Nasturi - Dacă vi se pare că nasturi arată ieftin, atunci cu siguranță cămașa este de aceeași calitate.
  • Cusături - Cusăturile sunt dacă vreți, cartea de vizită a unei cămăși. Acestea ne arată imediat dacă există calitate sau nu. Cusăturile strâmbe, duble, largi, toate acestea sunt semne de calitate proastă

Mânecă lungă sau mânecă scurtă?

Mâneca lungă este stilul cel mai comun de care trebuie să țineți cont atunci când vă îmbrăcați office. Cămășile cu mânecă lungă păstrează un aspect curat și rafinat.

Mâneca scurtă înclină mai multe înspre o ținută mai casual, dar sunt în același timp alegerea perfectă pentru ținuta office în lunile de vară.

Ce material alegem pentru cămășile office?

Ceea ce este grozav atunci când vine vorba de cămăși office, este că nu există instrucțiuni specifice legate de material, ceea ce ne oferă o multitudine de opțiuni în alegerea cămășilor office. În funcție de industrie, mediu, programul de lucru, există o mare varietate de materiale pentru care puteți opta.

Vă prezentăm mai jos cele mai confortabile, dar în același timp versatile materiale pentru cămășile dvs. office. Fiecare timp de material este disponibil într-o varietate de culori, așa că posibilitățile sunt nesfârșite. Cu toate acestea, trebuie ținut cont că materialul va depinde de tipul de cămașă pentru care optați.

  • Poplin
  • Oxford
  • Bumbac
  • Twill

Cum trebuie să se potrivească cămașa office?

Înainte de orice alt aspect legat de cămășile office, este esențial ca cămașa să vi se potrivească perfect, altfel veți arăta foarte neformal și neîngrijit. Cămașa trebuie să fie exact mărimea dvs., de aceea este important să vă măsurați și să consultați ghidul de mărimi pus la dispoziția dvs. de către majoritatea magazinelor online.

Pe Safetyone.ro puteți găsi o gamă largă de cămăși office cu care să vă extindeți garderoba dvs.

SafetyOne
/