Blog Cele mai bune 4 materiale pentru o iarnă călduroasă

Cele mai bune 4 materiale pentru o iarnă călduroasă

Este extrem de important să știm să alegem materialele potrivite pentru a păstra căldura corporală și pentru a ne simți confortabil chiar și în zilele cele mai reci de iarnă. Așa că iată o descriere a celor mai potrivite materiale pentru îmbrăcămintea de iarnă:

Blana

Una dintre cele mai vechi metode de a te menține cald în timpul iernii. Strămoșii noștri foloseau blănurile pentru a îndura și trece de lunile reci și înzăpezite de iarnă.

Îmbrăcămintea din blană reține căldura și este de asemenea foarte rezistentă. Să nu mai vorbim de faptul că blana este și foarte la modă!

Dacă nu sunteți adeptul blănurilor naturale, puteți opta oricând pentru o blană falsă, care este o opțiune la fel de bună. Țineți totuși cont că o blană falsă de calitate nu este ieftină, și nu trebuie să faceți rabat la calitate dacă vreți să vă bucurați de calitățile oferite de blănurile false pentru îmbrăcămintea de iarnă. Pentru a identifica îmbrăcăminte din blană falsă (faux fur) de calitate, iată de ce trebuie să țineți cont:

    • citiți eticheta și căutați fibre acrilice precum kanecaron sau tissavel - acestea oferă cea mai mare durabilitate și cea mai plăcută textură.
    • verificați rezistența - blana falsă de calitate superioară își va reveni repede la forma originală
    • cu cât e mai moale blana, cu atât mai bine

Căciula Classic Sherpa

Confecționată la exterior din 85% poliester și 15% nailon (delicat la atingere) iar la interior din blană: 80% acril, 20% poliester. Material rezistent la contactul cu apa, se usucă reped. Protecția pentru urechi se scoate la exterior. Închidere cu clapetă plastică

Lâna

Material utilizat cel mai bine pentru straturile de mijloc și / sau de sus. Lâna este țesătura care oferă cea mai mare căldură, fiind astfel cea mai bună alegere în materie de îmbrăcăminte de iarnă. Un strat subțire de lână vă va oferi mai multă căldură decât un strat mai gros din orice altă îmbrăcăminte.

Lâna creează o izolație naturală datorită buzunarelor de aer pe care le creează materialul. Este de asemenea și rezistentă la apă, deci este perfect pentru zăpadă și alte condiții meteorologice dure.

Lâna este de asemenea un material ușor, astfel încât nu veți simți niciodată că purtați straturi pe straturi de îmbrăcăminte. În afară de faptul că este ușoară, lâna este și o țesătură puternică. Nu trebuie să vă faceți griji că se va rupe sau că se va uza prea repede și prea ușor.

În plus, spre deosebire de blană, lâna este de fapt prietenoasă cu animalele.

Fleece

Nu doar că este confortabil, dar fleece-ul este și destul de ușor, ceea ce îl face grozav pentru activități în aer liber, cum ar fi drumeții sau chiar activități la locul de muncă. Îmbrăcămintea din fleece vă va ajuta să vă mențineți cald și este și destul de ieftin în comparație cu alte opțiuni de materiale mai scumpe pentru iarnă.

Singurul dezavantaj al fleece-ului este că de obicei nu este rezistent la apă, dar puteți oricând adăuga straturi rezistente la apă deasupra fleece-ului.

Fleece Interactiv

Produs utilizat ca strat intermediar, pentru căldură adițională. Confecționat din Fleece 100% Poliester, Strat superior Anti-Agățare 280g

Piele

Pielea în sine nu este un material care oferă o bună izolare. Blochează bine vântul, dar păstrarea căldurii este cu totul altceva. Pentru vremea rece, izolația este cel mai bine obținută prin purtarea mai multor straturi de îmbrăcăminte. Astfel, avem stratul de bază, adică cel care intră în contact cu pielea, un strat intermediar care adaugă un plus de izolație și un strat exterior, care este piesa de îmbrăcăminte care ne protejează împotriva elementelor naturii.

Ca și material, pielea este cel mai adesea utilizată pentru stratul exterior. Gecile din piele sunt o alegere clasică care vă va proteja împotriva vântului.

SafetyOne
/