Blog Broderie, serigrafie sau transfer termic?

Broderie, serigrafie sau transfer termic?

Broderia, serigrafia sau transferul termic – optiunea potrivita pentru personalizarea uniformei companiei dvs.

broderie-serigrafie-transfer-termicSafetyOne pune la dispozitia clientilor servicii de personalizare si customizare a articolelor de imbracaminte si accesoriilor, ajutandu-va astfel sa obtineti uniforma de lucru care sa reprezinte cel mai bine afacerea dvs.

Stim ca unii dintre dvs. nu sunteti familiarizati cu aceste tehnici, de aceea consultantii nostri va stau la dispozitie cu tot suportul necesar, pentru ca impreuna sa gasim optiunea cea mai buna pentru dvs., in ceea ce priveste materialul ales pentru o anumita tehnica, pretul si timpul de executie. Va ajutam astfel sa salvati timp pretios pierdut pe internet in cautarea unor materiale ajutatoare, si va permitem sa fiti mai productivi!

Nu ezitati sa ne contactati cu orice fel de intrebare legata de tehnicile noastre de personalizare:

  • Broderie logo si text
  • Serigrafie monocrom sau policromie
  • Transfer termic text si print

Aveti incredere in noi ca vom transforma uniforma companiei dvs. intr-o opera de arta pe care angajatii o vor purta cu placere. Nu trebuie decat sa ne furnizati logo-ul, textul sau imaginea dvs. si de restul ne ocupam noi!

Personalizare prin serigrafie

Pentru un look diferit, optati pentru personalizare prin serigrafie. Dvs. decideti daca adoptati ceva simplu cu o singura culoare, sau daca doriti mai multe culori (policromie). Serigrafia este cunoscuta drept cea mai buna si versatila metoda de a decora tricouri, precum si multe alte articole de imbracaminte. Ca si in cazul transferului termic, serigrafia este o alegere mai buna pentru imbracamintea purtata in medii umede, deoarece nu perforeaza materialul ca in cazul broderiei.

Personalizare prin broderie

Broderia este o metoda grozava de a decora „imbracamintea corporativa”. Este de asemenea cea mai buna metoda de a aplica logo-uri pe sepci sau viziere de protectie. Pentru clientii care au nevoie de tricouri polo sau camasi cu aspect profesional pentru birouri, broderia este alegerea potrivita. Ca si tehnica de personalizare, broderia creeaza un produs finit mai “aspectuos”. Broderia este de asemenea o alegere perfecta pentru personalizarea si decorarea jachetelor, pantalonilor, gentilor, etc.

Personalizare prin transfer termic

Presa cu transfer termic este o cale grozava de a pune numele companiei sau numele personalului pe uniforma de lucru. Textul sau print-ul dorit este aplicat pe uniforma dvs., aplicand caldura si presiune cu ajutorul presei la cald. Aceasta metoda permite o aplicare extrem de durabila si culori care isi pastreaza intesitatea.

In ceea ce priveste termenul de livrare al produselor personalizate, va asiguram ca acestea vor ajunge la dvs. in maxim 10 zile lucratoare.

Va atragem atentia asupra faptului ca produsele personalizate in functie de specificatiile clientului cu detalii oferite de acesta, nu pot fi returnate pentru schimb cu alte produse si nici nu sunt rambursabile.

Linie telefonica gratuita: 0800 800 047

 

SafetyOne
/